Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
-Tak, jak najbardziej, rekrutacja jeszcze trwa.
-Bo ja nie szukam pracy, tylko syn, ale jego nie ma w kraju, on niedługo wraca.
-Zapraszam syna do wysłania CV, adres e-mail jest podany w ogłoszeniu.
-A ja bym jeszcze chciała zapytać, w jakim programie pracujecie?
-W AutoCadzie.
-Aha, to chyba tak samo jak syn.
-A jeszcze bym chciała zapytać, jakie są warunki zatrudnienia?
-Jeśteśmy elastyczni, forma umowy i współpracy zależy od ustaleń z szefami na rozmowie rekrutacyjnej.
-Aha... czyli wynagrodzenie to raczej też na rozmowie?
-Tak, proszę pani. Wynagrodzenie będzie wynikiem spotkania, formy współpracy i negocjacji na rozmowie rekrutacyjnej.
-Aha.. A jak syn wróci w tym tygodniu do Polski, to rekrutacja będzie jeszcze trwać?
-Będzie. Zapraszam syna do wysłania CV.
-Dobrze, to ja mu powiem albo sama za niego wyślę. Dziękuję.
-Dziękuję, do widzenia.
#pracbaza #rekrutacja #heheszki
@sir_pszemek: Mam nadzieję, że robisz sobie jaja.
@3edcvfr4: Samemu. Mama g---o zdziała. Nie liczą się dobre intencje mamusi tylko efekt końcowy a efekt końcowy jest taki że skończy się na podśmiachujkach w firmie przy kawie z tego że mama za jakiegoś typa dzwoni albo CV wysyła.
Komentarz usunięty przez autora
@3edcvfr4: Jeżeli do czegokolwiek się nadaje i nie jest zupełnym zepsutym maminsynkiem za którego mama całe życie robi wszystko to przetłumaczy. Wystarczy że spróbuje. To że jest nadopiekuńcza nie znaczy że jest debilką.