Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
-Tak, jak najbardziej, rekrutacja jeszcze trwa.
-Bo ja nie szukam pracy, tylko syn, ale jego nie ma w kraju, on niedługo wraca.
-Zapraszam syna do wysłania CV, adres e-mail jest podany w ogłoszeniu.
-A ja bym jeszcze chciała zapytać, w jakim programie pracujecie?
-W AutoCadzie.
-Aha, to chyba tak samo jak syn.
-A jeszcze bym chciała zapytać, jakie są warunki zatrudnienia?
-Jeśteśmy elastyczni, forma umowy i współpracy zależy od ustaleń z szefami na rozmowie rekrutacyjnej.
-Aha... czyli wynagrodzenie to raczej też na rozmowie?
-Tak, proszę pani. Wynagrodzenie będzie wynikiem spotkania, formy współpracy i negocjacji na rozmowie rekrutacyjnej.
-Aha.. A jak syn wróci w tym tygodniu do Polski, to rekrutacja będzie jeszcze trwać?
-Będzie. Zapraszam syna do wysłania CV.
-Dobrze, to ja mu powiem albo sama za niego wyślę. Dziękuję.
-Dziękuję, do widzenia.
#pracbaza #rekrutacja #heheszki
Tak też wiele znajomych pojechało za granicę, bo tutaj pracy nie potrafili znaleźć. Mieli zdziwko, że aby zarabiać za granicą normalne wynagrodzenie, musisz mieć jakieś umiejętności.
daleko mi do oceny takim kryterium ale
Najsmutniejsze w takich rzeczach jest to, że to często nie jest wina dzieci, które muszą ostatecznie albo zerwać całkowicie kontakt z rodziną, albo się wstydzić do końca życia.
Komentarz usunięty przez autora