Aktywne Wpisy
MrBeast +515
Borealny +75
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
#rakinstant #rakcontent #lublin #homoseksualizm #homofobia
BTW - pytanie zostało już usunięte ze spotted - pewnie z racji olbrzymiej gównoburzy, jaką wywołało oraz fali obraźliwych komentarzy, których to posypało się tam naprawdę mnóstwo.
Mam mieszane uczucia z jednej strony nie podoba mi takie obnoszenie się ze swoim zaburzeniem a z drugiej co kolesiowi do tego?
@Cymes: to dziewczyna napisała
Swoją drogą lewica mogłaby szanować język nie nadając nowych znaczeń słowom które już funkcjonują w języku np. tolerancja, neutralność, równouprawnienie ani nie nadawać znaczenia słowom z których analizy części składowych wynika zupełnie inne znaczenie.
@spatsi: Mnie najbardziej przypadł do gustu: homosceptycyzm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z całym szacunkiem, ale to jest "#!$%@? logiki", bo ile samochód oznacza tyle co "ten który sam chodzi" tzn. sam porusza się i jest dokładnym tłumaczeniem słowa "automobil" którego części składowe oznaczają:
auto - sam, samo,
mobil - oznacza poruszanie się
Jak widzisz analogii między słowem samochód a homofobia nie ma. Tym bardziej, że desygnat słowa homofobia zaczął obejmować wszelkie formy sprzeciwu wobec praktyk homoseksualnych i propagowania tychże a także
No #!$%@?.
Dwa jak powiedziałem znaczenie słowa "homofobia" jest rozciągane np. jeśli ktoś mówi, że w Polsce panuje homofobia bo społeczeństwo nie jest zainteresowane zapoznaniem się z postulatami i argumentami środowisk LGBT to jest to rozciągnięcie znaczenia słowa "fobia" także na zachowania
Poza tym, seks to tylko część homoseksualizmu, zdajesz sobie sprawę, że oni siebie nawzajem kochają, tak?