1. Bądź mną 2. Wstawaj do #pracbaza codziennie o 5.30 3. Co drugi tydzień miej zjazdy na #studbaza 4. Pomyśl sobie, ze skoro ten weekend wolny to się w końcu wyspisz 5. Sobota, 8 rano - oczy jak 5 złotych 6. J--------e.jpg
@fraulein_: 1. badz mną 2. raz 1sza, a raz 2ga zmiana 3. KAZDY weekend zjazd 4. wlasnie odpoczywam od #pracbaza na #studbaza 6. profit jest co miesiac i pewnie będzie za 7 semestrow ( ͡°͜ʖ͡°)
@grodzimil: No wstałam, ale byłam jeszcze zmęczona, położyłam się na drzemkę i teraz czuję się spełniona. @uchatek: O kurczę, mirku, współczuje, ale skoro masz zjazd każdego weekendu, to chyba bedziesz miał jakieś dłuższe ferie, nie? No chyba, że studiujesz dwa kierunku zaocznie :-) @Naczelny_Urzednik_RP: Tak, też to robię od jakichś 8 lat. @impact_: Nie, ale po wpisach w profilu jak najbardziej, wiem o obecności
@fraulein_: polibuda wiec jest z-------l :( Ino nie mam życia towarzyskiego, bo wyjdz gdzieś w piatek jak o 7"00 wsiadasz za kółko i na zajecia 60km od domu xD, a Teraz mam fale cwiczen i muszę mieć obecnosc :d
2. Wstawaj do #pracbaza codziennie o 5.30
3. Co drugi tydzień miej zjazdy na #studbaza
4. Pomyśl sobie, ze skoro ten weekend wolny to się w końcu wyspisz
5. Sobota, 8 rano - oczy jak 5 złotych
6. J--------e.jpg
7. Kurtyna
2. raz 1sza, a raz 2ga zmiana
3. KAZDY weekend zjazd
4. wlasnie odpoczywam od #pracbaza na #studbaza
6. profit jest co miesiac i pewnie będzie za 7 semestrow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Naczelny_Urzednik_RP: Tak, też to robię od jakichś 8 lat.
@impact_: Nie, ale po wpisach w profilu jak najbardziej, wiem o obecności
Ino nie mam życia towarzyskiego, bo wyjdz gdzieś w piatek jak o 7"00 wsiadasz za kółko i na zajecia 60km od domu xD, a Teraz mam fale cwiczen i muszę mieć obecnosc :d
źródło: comment_4tb3D4VUYi0ugmROK3hUXPYWFV7YqVye.jpg
Pobierz