Wpis z mikrobloga

@atc_damian: o kurde ale prychłem ( )

@zombieinyourhead: Dopiero jak poszłam na II rok studiów i zamieszkałam z dwiema babami to się dowiedziałam że są ludzie którzy wycierają się tym samym ręcznikiem kilka dni z rzędu.. ohyda, a jak śmierdzi w łazience jak suszą tę "czyste" stęchłe ręczniki na kaloryferze. Jakby zakup kilku był jakimś wielkim obciążeniem finansowym to bym zrozumiała, że nie każdego stać,
@zombieinyourhead: Wieczna beka z debili wycierających się milionem ręczników po jednej kąpieli.
Co bulwo na mydło cię nie stać, że po ,,myciu się" dalej brudna jesteś i jeszcze woła taka z łazienki
,,Ej anon przynieś mi 5469 ręcznik bo jeszcze muszę mały palec u lewej stopy wytrzeć, a nie użyję tego wstrętnego ręcznika, który już dotknął mojego ciała."
Zgnij w sztumie i tartarze zołzo ( ͡° ͜ʖ ͡°
@grejfrut: Nie sprawdzam ich pod prysznicem, są zadbane także wątpię w to że się niedokładnie myją. Tak samo jak pranie źle wyschnięte śmierdzi, tak samo te ręczniki w łazience czyli najbardziej wilgotnym miejscu w domu. Osoby żyjące tak od zawsze tego nie czują, tak samo jak właściciele psów nie czują ze w ich mieszkaniu to czuć od wejścia. Może i wydaje Ci się że wycierasz tylko czystą wodę, ale to błędne
@Retrospekcja: No nie wiem, ja po sobie widzę, że inaczej jest jak się myję szorstka gąbka i mydłem w kostce, a inaczej jak kwieciście pachnącym żelem do ciała, który żal nawet spłukiwać dokładnie, bo skórka jest tak śliska i 'nawilżona'. :)