histeryk_13 histeryk_13 13.04.2013, 18:40:47 11 Dzisiaj nieco później niż zwykle, ale jest. Czas na "Wieczornik Historyczny"Wojna "Jom Kipur" jedna z największych operacji pancernych po II wojnieOd Prus do Niemiec, czyli potęga bałtycka bez flotyWojna w Korei w kolorzeJak zestrzelić B-29 Superfortress90 lat temu Ferdinand Foch został Marszałkiem PolskiPolski bohater rosyjskiej historiiTajne komando Stasi: Partyzanci PokojuKemal Atatürk - droga do pełni władzyZhołdowanie książąt śląskich przez Jana LuksemburczykaOpowieść o radzieckich snajperkach: Nataszy Kowszowej i Maszy Poliwanowej. Nieco beletrystyka, ale dobrze się czyta, więc dodamPrzymusowi świadkowie zbrodni katyńskiejJohann Adolf Hasse - zapomniany geniuszNeil deGrasse Tyson przedstawia jedną z opowieści z historii naukiJak zawsze podpięcia mile widziane (niekoniecznie historyczne)#porannikhistoryczny nikhistoryczny #mikroreklama #historia #niemoje #histeryk13 #liganaukiPlus spamlista osób które chciały być wołane (jeżeli ktoś chce się dopisać to nie ma problemu) @Riva: @Johny_Locke: @siwymaka: @wysocki: @Shodan56: @leinad77: @stefan_pompka: @courso: @jrs2: @Bjornolf: @adios: @karuzel: @Endorfinek: @gugas: @Jagienka87: @tymmej: @Gigi_: @Cymes: @Destr0: @Karkoon: @RT_NR: @iryss: @Frozeno: @Tortex: @Siedzi: @rudy2007: @maniaks: @Petters: @brusyo: @Dorciqch: @Ciamajdowy: @D4kai: @Cinoski: @groszek71: @Aleksander_Newski: @Kreskah: @krystianklimek: @ViZ_PL: @Sedd: @guarani: @megazyep: @bledzioch: @stone0: @szlajam_sie_nocami_ze_sluchawkami: @miewamkoszmary: @Bosser: @Tomexon: @browarPL: @Jogibabu: @epek22: konto usunięte Jogibabu konto usunięte konto usunięte Migfirefox +6 innych
histeryk_13 histeryk_13 13.04.2013, 18:40:59 0 @Migfirefox: @Ahceis: @VooDoo11: @blackness: @Venkinto:
Migfirefox Migfirefox 13.04.2013, 18:42:19 4 @histeryk_13: Spojrzałem na avatar i myślałem, że ktoś inny woła :O konto usunięte Endorfinek konto usunięte Rzuku
histeryk_13 histeryk_13 13.04.2013, 18:47:28 0 @Johny_Locke: No i znów nie wiem o co chodzi, ostatnio coraz częściej mi się do zdarza ;)@Migfirefox: To awatar, którego używałem na różnych forach przez całe lata.
Baron_Al_von_PuciPusia Baron_Al_von_PuciPusia 13.04.2013, 18:53:42 1 @histeryk_13: Usuń konto.Pokaż spoiler Rzuku
histeryk_13 histeryk_13 13.04.2013, 19:16:18 0 @Baron_Al_von_PuciPusia: Anie jedno, ani drugie. Pewnie zostanę już przy tym.
Baron_Al_von_PuciPusia Baron_Al_von_PuciPusia 13.04.2013, 19:18:12 1 @histeryk_13: Tamten ładniejszy był. Rzuku
Wojna "Jom Kipur" jedna z największych operacji pancernych po II wojnie
Od Prus do Niemiec, czyli potęga bałtycka bez floty
Wojna w Korei w kolorze
Jak zestrzelić B-29 Superfortress
90 lat temu Ferdinand Foch został Marszałkiem Polski
Polski bohater rosyjskiej historii
Tajne komando Stasi: Partyzanci Pokoju
Kemal Atatürk - droga do pełni władzy
Zhołdowanie książąt śląskich przez Jana Luksemburczyka
Opowieść o radzieckich snajperkach: Nataszy Kowszowej i Maszy Poliwanowej. Nieco beletrystyka, ale dobrze się czyta, więc dodam
Przymusowi świadkowie zbrodni katyńskiej
Johann Adolf Hasse - zapomniany geniusz
Neil deGrasse Tyson przedstawia jedną z opowieści z historii nauki
Jak zawsze podpięcia mile widziane (niekoniecznie historyczne)
#porannikhistoryczny nikhistoryczny #mikroreklama #historia #niemoje #histeryk13 #liganauki
Plus spamlista osób które chciały być wołane (jeżeli ktoś chce się dopisać to nie ma problemu) @Riva: @Johny_Locke: @siwymaka: @wysocki: @Shodan56: @leinad77: @stefan_pompka: @courso: @jrs2: @Bjornolf: @adios: @karuzel: @Endorfinek: @gugas: @Jagienka87: @tymmej: @Gigi_: @Cymes: @Destr0: @Karkoon: @RT_NR: @iryss: @Frozeno: @Tortex: @Siedzi: @rudy2007: @maniaks: @Petters: @brusyo: @Dorciqch: @Ciamajdowy: @D4kai: @Cinoski: @groszek71: @Aleksander_Newski: @Kreskah: @krystianklimek: @ViZ_PL: @Sedd: @guarani: @megazyep: @bledzioch: @stone0: @szlajam_sie_nocami_ze_sluchawkami: @miewamkoszmary: @Bosser: @Tomexon: @browarPL: @Jogibabu: @epek22:
@Migfirefox: To awatar, którego używałem na różnych forach przez całe lata.