Aktywne Wpisy

goodbadbye +29
strasznie mnie wkurza, jak mówię, że nie planuje mieć dzieci, bo nie mam zamiaru się poświęcać i wywracać życia do góry nogami, a ktoś odpowiada „jeszcze Ci się zmieni”, gówno prawda, posiadanie dziecka to wyrok

Kodzirasek +6
Jak sobie oglądam te całe famemma to sobie myśle czy by nie wziąć testosteronu, bo w sumie ja to taki cichy i spokojny przy tych gościach a może jakbym wziął to bym nabrał pewności siebie?Skoro każdy tam bierze teścia to chyba musi działać.
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia

php$q = new SQLite3('baza.db');
?
Wyświetla się błąd serwera 500. Co może być nie tak? Jakim to zaimportować? Raczej nic nie zrobiłem źle, śledziłem wideoporadnik i mam wszystko tak samo.
#php #programowanie #sqlite
@pjootr93:
Pewnie nie masz rozszerzenia sqlite, zła ścieżka, zła baza. Error logi prawdę powiedzą.
@pjootr93: Włącz pokazywanie błędów w php.ini, lub bezpośrednio w pliku, wtedy będziesz wiedział co jest problemem. Jeśli robisz to na windzie to ja obstawiam brak sterownika SQLite3.
Ale mówienie że to nie jest błąd PHP wprowadza nowicjusza w błąd.
@Ununoctium: instalowałem nie wiem nawet ile razy apache + php, mi nigdy nie wyskakuje, zawsze działa jak należy - pewne rzeczy trzeba sobie samemu skonfigurować, ale php zawsze działa lub nie działa wcale (bo nie jest zupełnie skonfigurowany).
[Fri Oct 16 16:31:48.004321 2015] [:error] [pid 18902] [client 127.0.0.1:52891] PHP Fatal error: Class 'SQLite3' not found in /var/www/html/test.php on line 2mam ubuntu, sqlite3 zainstalowane i przez sqlite3 ta baza stworzona
@grzemach i to nie jest błąd PHP? ;)
@pjootr93: musisz gdzieś wcześniej dać "include ('nazwaplikuwktorymjestclasssqlite3.php')"
Komentarz usunięty przez autora
@mer: @grzemach: @Ununoctium: