Aktywne Wpisy
Vladimis +192
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
#mizoginia #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi
W każdym razie - może i masz rację, ale serio posmaruj maścią.
Komentarz usunięty przez autora
- Nie obrażajcie kobiet wy stulejarze.
- Dokładnie, wy mizogoni.
- Wy feministki i wasza nowomowa.
- Haha frajerzy bez dziewczyn, traktujecie nas jak gorsze, bo żadna Was nie chce.
No i jestem mizantropem ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Czy może:
Marekzapomnialzeniejestwinternetach.jpg
A nie zastanawiasz się, czy to co piszesz, to prawda? -.- Te wypowiedzi, jak i ta powyżej, są przesycone uogólnieniami, opisywaniem charakteru hipotetycznego człowieka 1 zdaniem generalizującym całą grupę. Grupę, która nawet nie wiem, czy istnieje.
Teraz mały przykład, jak ja czasem widzę twoje wypowiedzi:
Masz na przykład grupę z-------h ludzi w ilości 100. Są grubi i chudzi 50%/50%, i mali i duzi, częśc z nich to prawnicy i pracownicy biurowi, też
Więc jak alianci sobie poszli, to oni zbudowali sobie z bambusów takie pałeczki i też machali. No niby statystyka mówi, że w 100% przypadków, gdy występowało machanie, to samolot lądował. Ale to