Wpis z mikrobloga

można sobie czasem pożartować, powiedzieć coś seksistowskiego dla śmiechu do dziewczyny czy koleżanki, ale poziom mizoginii na wykopie przekracza wszelkie granice. najlepsze, że banda stulejarzy tutaj serio myśli o kobietach jak o czymś gorszym. zakompleksione bydło, które w większości wygląda jak pic rel
#mizoginia #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi
Imfromalaska - można sobie czasem pożartować, powiedzieć coś seksistowskiego dla śmie...

źródło: comment_DXv4kb0K7fRDIiK3llmz75IKbnjYaar3.jpg

Pobierz
  • 129
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Im_from_alaska: nie wiem co z Tobą jest nie tak, ale co widzę Twój wpis to jest w nim zawarte bóldupienie, na studentów, na ludzi, ogólnie na wszystko, gdyby nie to że widziałem niby Twoje zdjęcie w obcisłych rurkach to bym pomyślał że jesteś jakimś wielkim bucem, ale chyba tylko na kogoś takiego się kreujesz albo jesteś sprytnym trollem.

W każdym razie - może i masz rację, ale serio posmaruj maścią.
  • Odpowiedz
@SuperPunia: te artykuły są dobre, bo wskazują drogę "wyjścia ze s----------a", czyli dbanie o ciało i kontakt z ludźmi. To że ktoś nie umie przesiewać informacji i stanie się redpillowym ruchaczem alfa to już inna bajka.
  • Odpowiedz
Dla tych co pojechali na razie na sam koniec, zaś nie chce im się czytać po raz kolejny bełkotu w wojnie pomiędzy stulejarzami a szerokimi warami w obstawie białych rycerzy:

- Nie obrażajcie kobiet wy stulejarze.
- Dokładnie, wy mizogoni.
- Wy feministki i wasza nowomowa.
- Haha frajerzy bez dziewczyn, traktujecie nas jak gorsze, bo żadna Was nie chce.
  • Odpowiedz
@zombiag:
A nie zastanawiasz się, czy to co piszesz, to prawda? -.- Te wypowiedzi, jak i ta powyżej, są przesycone uogólnieniami, opisywaniem charakteru hipotetycznego człowieka 1 zdaniem generalizującym całą grupę. Grupę, która nawet nie wiem, czy istnieje.

Teraz mały przykład, jak ja czasem widzę twoje wypowiedzi:
Masz na przykład grupę z-------h ludzi w ilości 100. Są grubi i chudzi 50%/50%, i mali i duzi, częśc z nich to prawnicy i pracownicy biurowi, też
  • Odpowiedz
@zombiag: dopowiem, że statystyka nie zawsze działa. Przytoczę historyjkę o jakichś buszmenach, którzy obserwowali lądujące samoloty aliantów. Zauważyli że lądują, gdy ludzie na lotnisku machają do nich takimi 2 świecącymi pałeczkami. Następnie wyjmowali z tych samolotów różne towary.
Więc jak alianci sobie poszli, to oni zbudowali sobie z bambusów takie pałeczki i też machali. No niby statystyka mówi, że w 100% przypadków, gdy występowało machanie, to samolot lądował. Ale to
  • Odpowiedz