Wpis z mikrobloga

156384,36 - 42,20 = 156342,16

https://www.endomondo.com/users/5645510/workouts/616321216

Mirki mój pierwszy maraton i myślę, że ostatni. Co za spustoszenie robi ten dystans z organizmem to jest niepojęte. Czas 3:18:26. Kryzys mnie chwycił już na 28 kilometrze i już właściwie nie odpuszczał. Po prostu czułem, że cierpię podczas tego biegu. No i czas nadzwyczaj przeciętny w porównaniu do krótszych dystansów, ale trudno. Maraton zaliczony i basta.

#sztafeta #ruszpoznan
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Unbreakable91: Patrząc na profil z endo mam bardzo podobne wyniki na 5 i 10km i podobne zdanie: maraton to k------o. Wszyscy marzą o maratonie i mówią, że prawdziwy biegacz musi go raz w życiu przebiec. Gratuluję ukończenia, jednocześnie widzę kolejny powód, aby samemu nie planować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dzyngiel: Dokładnie tej samej zasady się chwyciłem i dlatego ten bieg w końcu ukończyłem. Myślę, że po prostu każdy ma inne predyspozycje, jest się biegaczem długodystansowym albo średnio czy krótkodystansowym, ja w tej pierwszej grupie z pewnością nie jestem.
  • Odpowiedz
@ProjektGdansk: Ostatnio biegałem często biegi na 10km gdzie non stop były podbiegi, tutaj podbiegi były delikatne, większość trasy płaska. Myślę, że trasa całkiem przyjemna, nawet jeżeli po 30 kilometrze ani jeden krok nie był dla mnie przyjemny :)
  • Odpowiedz