O #!$%@? xD Gadałem przed chwilą z ziomkiem i opowiedział mi o swoim nauczycielu w jego technikum. Gość jak widzi kogoś w klasie z krótkimi spodenkami to go wywala, bo go brzydzą męskie nogi xD Przechodząc korytarzem widząc kogoś takiego od razu odwraca wzrok, a wisienka na torcie jest taka, że ludzie chodzą po szkole pożyczając długie spodnie na jego lekcje xD #coolstory #truestory
@mlody18: moja klasa przyszlaby cala w krotkich na kazda lekcje, nawet w grudniu. Jak sobie przypomne jak oni nas mojej szkole nienawidzili to az lezka w oku sie kreci.
@instinCtoriginal: no mielismy tez i takich:) jak to w szkole. Byly prfesorki ktore plakaly na naszych lekacjach ale byla tez Dyrektor ktora konsultowala z nami garderobe. Byly imprezy w profesorskich domach i byly tez bojkoty nauczycieli kiedy nikniket sie nie odzywal przez cale tygodnie i kazdy dostawal 2 za wszystko. Az sie prof zmienil na czlowieka. bylismy bardzo solidarni bo wiekszosc sie znala lata az od przedszkoli a rodzyki szynko sie
@gulamin: zajebisty patent, propsuje mocno :)) Mi sie udalo w sredniej szkole byc w jednej klasie z 4 znajomymi wiec to nie tyle co u ciebie, ale wyobrazam sobie ze musialo byc ciekawie. Nie zaznalem nigdy zgranej szkolnej ekipy :(
@instinCtoriginal: ale dodatkow mysmy ryli ostro i nauka byla naprawde na wysoki poziomie pomimo tego calego spolecznego zaangazowania. Bylo co robic i bylo czego sie uczyc. Zeby bylo smieszniej ze studiow mam 1 kolege. Jednego. Czasem wpada jak pijemy z LO :) Ale juz zaczynaj brac z naszego rocznika. Napijmy sie!
Właśnie przyjechał do mnie znajomy z Polski, a że piątek, to otworzyliśmy wino. Potem jedziemy na strzelnicę jego autem. Pozdrowienia z #emigracja Trzymajcie się tam jakoś w tej Polsce!
Gadałem przed chwilą z ziomkiem i opowiedział mi o swoim nauczycielu w jego technikum. Gość jak widzi kogoś w klasie z krótkimi spodenkami to go wywala, bo go brzydzą męskie nogi xD
Przechodząc korytarzem widząc kogoś takiego od razu odwraca wzrok, a wisienka na torcie jest taka, że ludzie chodzą po szkole pożyczając długie spodnie na jego lekcje xD
#coolstory #truestory
Ale jak tak to brawo. Mimo ze nie lubilem zbytnio robic nauczycielom na zlosc ;)
(Dopoki byli wobec mnie ludzmi)
Mi sie udalo w sredniej szkole byc w jednej klasie z 4 znajomymi wiec to nie tyle co u ciebie, ale wyobrazam sobie ze musialo byc ciekawie. Nie zaznalem nigdy zgranej szkolnej ekipy :(
W hoy pozytywnie jest utrzymywac kontakty ze stara ekipa.