Aktywne Wpisy
DROP_TABLE_Usernames +110
Cholera jasna mireczki nie wierzę co się stało właśnie (ʘ‿ʘ) wchodzę teraz rano na maila, a tam wiadomość od firmy, z którą miałem rozmowę tydzień temu no i kurde przyjęli mnie! (。◕‿‿◕。)
Od jutra będę oficjalnie Junior Java Developerem, po dobrych kilku latach #neet w końcu wyszedłem z tego bagna
Niestety mam też smutną wiadomość dla niektórych mireczków, którzy mnie zdążyli
Od jutra będę oficjalnie Junior Java Developerem, po dobrych kilku latach #neet w końcu wyszedłem z tego bagna
Niestety mam też smutną wiadomość dla niektórych mireczków, którzy mnie zdążyli
salcefrytki +159
potenżny Konfederata to nie jakaś #!$%@? jak te zniewieściałe lewaki
#bekazkonfederacji #konfederacja #polityka
#bekazkonfederacji #konfederacja #polityka
Problem w tym, że bitbucket ma limit 2GB a się zbliżamy do tego, aktualnie mamy prawie 1.5GB.
Btw. da się przenieść historię jakbyśmy przenieśli repo? Bo takich myków nie robiłem jeszcze.
#gamedev #repozytoria #git #programowanie
Git nie ma żadnego centralnego repozytorium, każde jest niemal takie same.
@Sarseth: 1. Czy na pewno prawidłowo korzystacie z repo?
2. Spokojnie, w mojej poprzedniej firmie przekroczyliśmy grubo limit 2GB (2.5GB chyba mieliśmy) i nic się nie działo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Ale pewno na 2.5GB też się nie skończy. Chociaż jak dojdziemy do 4GB to będzie już słabo ;/ więc tak, zaczynamy sie zastanawiać czy może nie zmniejszyć rozdzielczości grafik.
@wicikumoza: aż się dziwie, czemu
@Sarseth: Do gamedev wg mnie git srednio się nadaje (ze względu na grafiki i cały content nie będący kodem). Są inne dedykowane systemy kontroli wersji dla gamedevu. Znam osoby używające https://plasticscm.com/version-control-for-games.html i sobie chwalą.
@sortris: Każdy, kto kiedykolwiek sklonował twoje repo ma pełną kopię (no chyba, że usunął).
Poza tym, git nie potrzebuje serwera. Równie dobrze możesz mieć repo w Dropboksie.