Ktoś może mi napisać jak stąd zwiać za granicę mając zawód, ale nie będąc po studiach? ;) Najpierw słać CV, czy jechać na ślepo? Który kraj bardziej przyjazny (preferowany ang. trochę francuskiego, polskiego nie znam!).
@Nadrill: Nie wymawiam "r", więc akcent podobno nieźle wypada, z rozmawianiem z zagranicą nie było źle, znaczy wiesz, maturę mógłbym poprawić rozszerzoną, bo jak mówię, przygotowałem się z jednego motywu, ale nie bardzo sens widzę...
@Nadrill: :D, wykop uczy, wykop bawi, wykop nigdy cię nie zdradzi! Ja bym mógł i zostać, ale mogliby ode mnie nie wymagać w 80% ogłoszeń 1-3 letniego doświadczenia i czasem choć odpisać na ten mój mail z cv i potworem ;_;, ale widać mnie tu nie chcą :X.
"W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem"
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡°ʖ̯͡°) #tinder #podrywajzwykopem
Ktoś może mi napisać jak stąd zwiać za granicę mając zawód, ale nie będąc po studiach? ;) Najpierw słać CV, czy jechać na ślepo? Który kraj bardziej przyjazny (preferowany ang. trochę francuskiego, polskiego nie znam!).
Komentarz usunięty przez autora
@Adam787: W sumie racja @sevenjeden potwierdzasz?
@layla__
Komentarz usunięty przez autora
@spoleczny_smiec: Ooo, to już coś! ;) Sprawdzę jak wyjdę z domu! (wiesz, bordo ;_;)
Mnie tu nie chcą, tyle CV, potworów i nici, a wiem, że aż tak kiepski grafikiem to ja nie jestem :D.
"W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem"