Aktywne Wpisy

Tyrande +13
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona

_flae +44
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd

Obawiałem się jej, ponieważ słyszałem, że jest gorsza od pierwowzoru. Nic bardziej mylnego!
Kotor 2 co najmniej tak samo dobry jak pierwowzór, albo i nawet lepszy. Głównie dzięki cięższemu klimatowi, lepiej zaprojektowanym członkom drużyny oraz braku tego "ciśnienia" i pompatyczności, gdyż nie jesteśmy ostatnią deską ratunku całej Republiki.
Grę ukończyłem wraz z modem TSLRCM, oraz M4-78. Z racji tego, że było to moje pierwsze playthrou nie zorientowałem się jaki content dodaje pierwszy mod. Po M4-78 można rozpoznać, że jest modem dzięki amatorskiemu dubbingowi, który i tak był dobry zważywszy na to, że odpowiadali za niego amatorzy.
Żałuję z całego serca, że SW:TOR nie jest KOTOR'em 3.
#kotor #starwars #kotor2 #obsidian #gry #crpg
W pewnym sensie jest i psuje fabułę dwójki...
Niemniej jednak, gratuluję ukończenia jednego z najlepszych fabularnie cRPGów ( ͡° ͜ʖ ͡°)