Aktywne Wpisy
inooni +8
" Nie jesteś anonimowy w Internecie " oczywista prawda czy frazes?
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
Od jakiegoś czasu jestem ofiarą cyberprzemocy/ sextingu. Wysyłanie „obcym” ludziom filmów o tematyce erotycznej było głupotą z mojej strony nie będę pisać i tłumaczyć się w stylu, że zostałam zmanipulowana. Robię ten wpis, ponieważ chce stanąć sama przed sobą i mieć czyste sumienie, że w tej spawie robię wszystko by odnaleźć tego człowieka. Przedstawię historie jak to się zaczęło.
Miałam dość
rydzniznic +10
Katowice przejmą miejsce Poznania w "TOP 5"
Change my mind
#nieruchomosci #takaprawda #poznan #katowice #polska
Change my mind
#nieruchomosci #takaprawda #poznan #katowice #polska
Obawiałem się jej, ponieważ słyszałem, że jest gorsza od pierwowzoru. Nic bardziej mylnego!
Kotor 2 co najmniej tak samo dobry jak pierwowzór, albo i nawet lepszy. Głównie dzięki cięższemu klimatowi, lepiej zaprojektowanym członkom drużyny oraz braku tego "ciśnienia" i pompatyczności, gdyż nie jesteśmy ostatnią deską ratunku całej Republiki.
Grę ukończyłem wraz z modem TSLRCM, oraz M4-78. Z racji tego, że było to moje pierwsze playthrou nie zorientowałem się jaki content dodaje pierwszy mod. Po M4-78 można rozpoznać, że jest modem dzięki amatorskiemu dubbingowi, który i tak był dobry zważywszy na to, że odpowiadali za niego amatorzy.
Żałuję z całego serca, że SW:TOR nie jest KOTOR'em 3.
#kotor #starwars #kotor2 #obsidian #gry #crpg
W pewnym sensie jest i psuje fabułę dwójki...
Niemniej jednak, gratuluję ukończenia jednego z najlepszych fabularnie cRPGów ( ͡° ͜ʖ ͡°)