Aktywne Wpisy

vieniasn +92
zakup erfajera był genialny
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani

arinkao +181
Żeberka teriyaki (najlepsze na świecie), ziemniaki i sałataka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój tag z jedzonkiem: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
Mój tag z jedzonkiem: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
źródło: zeb
Pobierz

#hearthstone
gralem teraz i boom bot mnie nawet nie dotknął
annoyotron jak wejdzie tempo 1-2-3-4 to pograne, nawet lightbomb nie ratuje
Zagrałem już kilkanaście gier i jakieś 75% wygrał u mnie hukobot.
W zasadzie jedyna szansa wkurzotrona to bardzo dobry początek (tanie mechy, na których można użyć mocy specjalnej).
Za to hukobot nie dość, że może wylosować te same tanie stworki to jeszcze ma masę opcji powrotu. Szalone bombiarze, goblin grzmotnik czy doktor huk to bardzo wartościowe karty (szczególnie gdy RNG sprzyja). Dodatkowo hukobot ma w talii
nie wiem co to za karty po polsku :P Jak grałem annoyotronem to kończyłem w t5, t6 i t4. Boombotem też wygrałem, ale tu sie trzeba było postrarać i mieć masę farta do tej z------j broni
@rdy: To musiałeś mieć naprawdę niezły dociąg.