Wpis z mikrobloga

@Bsx88: Co jak wyżej, ja z tobą dyskusji nie podejmę nawet choćbym chciał gdyż jest to niemożliwe, odrzucanie każdego argumentu strony przeciwnej, wyzywanie wszystkich (ad personam), skakanie po skrajnościach (dychotomia myślenia), porzucanie tematów i podchwytywanie zupełnie innych non stop. Udowodniłeś, że twój poziom prowadzenia dyskusji jest gorszy niż poziom ludzi z Greckich Aten przed naszą erą, gratuluję...
scovil - @Bsx88: Co jak wyżej, ja z tobą dyskusji nie podejmę nawet choćbym chciał gd...

źródło: comment_ymMLBT1Jtt59kmSu0TSnas9jArLkXaQq.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@scovil: Jaki wyzwiska? Kuc to nie wyzwisko. Jakie skakanie po tematach? Ja odpowiadam na 1 temat jednemu kucowi, po czym drugi kuc coś wtrąca od siebie i muszę jemu odpowiadać, na co wtrąca się ten pierwszy kuc że skacze po tematach, no beka z kuców xD
  • Odpowiedz
@Bsx88: Kuc, kuc, kuc, kuc, kuc, kuc, ach te sensowne całkowicie nie atakujące osoby lecz tezę wypowiedzi. Ja mogę i inni też spamić do ciebie słowami typu leming, agent itd. a jednak tego nie robimy, wiesz czemu? Bo mamy większą kulturę wypowiedzi i wiemy jak prowadzić dyskusję w sposób poprawny. Ty natomiast nie wiesz przez co ciężko ufać ci w jakiejkolwiek sprawie...

• Odpowiedz
@scovil: No i znowu, jacyś mityczni "koledzy u góry", zawsze się kuc-kolegami zasłaniasz? :D
Żadnych kolegów u góry nie ma, tak samo jak nie ma żadnej niewidzialnej ręki rynku, a póki co to ja wam tu daje twarde dane i linki, a wy mi mówicie że jak obniżymy podatki to niewidzialna ręka zdziała cuda, jak was traktować poważnie?
  • Odpowiedz
Tak czytam te komentarze typu ''za Korwina dziura budżetowa 100 mld'' i się zastanawiam czy wy wiecie to co jest państwo minimum. Za obniżką podatków idzie redukcja wydatków, w tym przywilejów. Czy np PIS postuluje likwidację 13-tek? To obecnie koszt 5 mld. Czy PIS mówi o redukcji administracji? To jest pierwszy obszar to drastycznych cięć.
  • Odpowiedz