Wpis z mikrobloga

Chcę kupić lepszą kartę graficzną, niż posiadam w tej chwili (Radeon 4850 512MB), bo niestety z każdą j----ą aktualizacją mam mniej fps... O ile na mm 5vs5 jeszcze ujdzie, to lubie sobie od czasu do czasu zagrać DM czy FFA i czuję, że już nie domaga. I teraz tak, moja płyta główna to ten staroć. Procesor Phenom 945 oraz 4GB RAM. Pytanko - jaką grafikę mógłbym wsadzić, żeby w miarę dobrej cenie, mieć te 200fps stałe chociaż :D Ktoś poradzi? Tutaj ważny aspekt - chodzi mi TYLKO o csgo, nie gram w inne gry, a nawet jeśli to nie są to nowości, więc mi to lata czy mam 40fps czy 200, chodzi mi tylko pod kantera. Halp?
#komputery #csgo #zestawkomputerowy #kartagraficzna #windows #sprzetkomputerowy #pc #pcmasterrace
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bbackbone: gtx titan x jest w dobrej cenie, polecam, może napisz jaką kwotą dysponujesz bo skąd mam wiedzieć to dobra cena ? dla jednego to może być 50 zł a dla drugiego 5000 zł
  • Odpowiedz
@Jurigag: fajnie by było zmieścić się w kwocie 500zł (plus minus, zawsze można dołozyć jeśli warto), bo tak jak mówię chodzi mi głównie o csgo, inne gry mnie nie interesują
@DzikiZgon: @CeZ_: Ten czterordzeniowy Phenom to aż taka tragedia? Ja wiem, że csgo to w sporej mierze procesor, no ale wydaje mi się, że karta graficzna też trochę ogranicza pole działania...
  • Odpowiedz
@frikuu: no to sprawdź za pomocą riva turnera i hwinfo w grze jakie masz wykorzystanie procesora i jakie karty to będzie wiedział co blokuje :P w tej cenie masz gtx 750 ti albo r7 260/265
  • Odpowiedz