Aktywne Wpisy

mirko_anonim +128
✨️ Życie po studiach na politechnice - ciężka prawda Ⓘ
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
źródło: gf-Be7d-pJjx-Kmgw_ksiazulo-994x828
Pobierz
Wyjaśni mi ktoś jak nieogarowi.
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu

U Was też krążyła ta legenda ?
#manson #miejskalegenda #gimbynieznajo #muzka #pdk
źródło: comment_WfLstTIQtS9IUZc0ys1LbFnxQ1n14j5R.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_C41Ap5Ebgjzp2sK5FQoviecZAfMA1KtV.jpg
Pobierzźródło: comment_c9NzkomWNy7Uwx7iBUi4QrIgtkYGVzKK.jpg
Pobierz@karol-bialy:
źródło: comment_VSIroBmoA8vjpcIFT3qJp7sWzc7SmRrC.jpg
Pobierzźródło: comment_4SmLSFAbDCYKdNKkIE0wBEzSeCyP0VJ5.jpg
Pobierzźródło: comment_512LF2MsgAvD1abjhELClxUgtBRs7KJw.jpg
Pobierz