Wpis z mikrobloga

@dzerald: Osobiście mu zadałem pytanie czy to prawda, lekko poirytowany odpowiedział pytaniem na pytanie "how do you think? I mean really? would you do it? and go with this to the public?
  • Odpowiedz
@dzerald: To była luźna gadka na afterparty po koncercie. Brian to całkiem spoko gość, był lekko spizgany proszkami ale przyjacielsko nastawiony do każdego, otwarty na rozmowy na każdy temat. Lekko poirytowany był tym pytaniem bo nie byłem pierwszym który go o to pytał.
  • Odpowiedz
@hewbintotkon:
@GreenRanger:

Myślę że to kwestia waszego rocznika.
Też słyszałem o Jacksonie od ludzi młodszych od siebie. Może to taka adaptacja legendy na nowsze czasy. Manson nie jest już tak popularny i kontrowersyjny jak kiedyś. Za 10 lat beda mówić, że podobno Popek wyciął sobie nerkę...
  • Odpowiedz
@GreenRanger: Był taki moment, że Manson był na ustach wszystkich. Media przedstawiały go jak antychrysta. Moja babcia bardzo dobrze znała jego twarz i gdyby zobaczyła plakat w moim pokoju to wezwalaby egzorcyste. Rzuć okiem na artykuł z 2003 roku.

muzyka.interia.pl/wiadomosci/news-marilyn-manson-protest-przed-koncertem-w-polsce,nId,1614842
  • Odpowiedz