Jak wam się podoba podświetlenie zegarów w VW ? Jak dla mnie połączenie czerwonego z niebieskim bardzo dobrze wpływa na nocną jazdę, nie męczy oczu i nie jest takie mdłe jak podświetlenie jednokolorowe. #motoryzacja i przypadkiem #2137
@wujogm: jest ok, mam tak w paseratti, niby coś innego niż zwykle w tych latach, a jednak zachowana powściągliwość :) choć szczerze powiedziawszy po paru tygodniach od zakupu auta człowiek ma w dupie jakimi kolorami są podświetlane zegary, szczególnie gdy to auto ma 15 lat
@dtkb: miałem kiedyś A3 z takim 1.6 101 KM i chodziła lepiej niż BMW 116i mojego kolegi. Gdyby nie to że dwa razy zmieniłem silnik to też miło bym wspominał
@wujogm: A mnie jakoś zawsze gryzło w oczy to podświetlanie. Ogólnie kolor niebieski mi nie podchodzi, jak poświetlane znaki na niebiesko, nie mają białej obramówki, nie są dobrze i ostro widoczne. Sam mam Civica VI więc podświetlanie pomarańczone, ale chyba najbardziej mi się podobało białe Toyoty ;)
#motoryzacja i przypadkiem #2137
źródło: comment_uYryT2bq5dCdr46G3KnQKnhskOaiRd6G.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_i3fTXf2ndYrdomuDUZFac8I7A7OXBO3y.jpg
Pobierzźródło: comment_BshKPEF9iD3nMjDzjeJnOBkZR8kA9wS5.jpg
PobierzA tak swoją drogą, to zawsze mi się podobały (również proste) w Galancie 2.5 V6 ;)
źródło: comment_W2hvBwJtyPhMHczI1gHAGFhloMTaZro1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora