Aktywne Wpisy
karpiniusz +565
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #
Aggressiv +165
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
#apple #samsung #tablety #ios #android #pytanie #ktorylepszy #cowybrac #gadzety
mam Asusa t100. Od czepiam i się bardzo dobrze sprawuje (tylko akurat ten ma jakoś 10.1 cala)
ipad może być jak ci pasuje ekosystem. Porządne taby. Air nie jest wcale taki duży, przyzwyczaisz się po tygodniu
android może być jak ci pasuje kupa aplikacji i nie przeszkadza lekkie zamulanie. Za 1300 to jakieś porządne tablety kupisz, byle nie od szajsunga
windows ma dwa oblicza, jeżeli chodzi o ten kafelkowy to tam gówno jest, praktycznie zero aplikacji znanych z androida i ipada, no ale w zamian masz normalny
Dropbox
One Drive
Google Drive
Mega
@Burthess: Lenovo Yoga - Yoga 3. Seria tabletów stawiająca na baterię, a nie wydajność - nie są ultra szybkie, ale bateria nawet do 40h (zależy od używania)