Aktywne Wpisy
Koziom +48
Generalnie też macie wrażenie, że ten rząd się pogubił i panuje chaos informacyjny?
#powodz
#powodz
drivex +28
#powodz
czy to normalne ze cywile ratują miasto? gdzie ten p--------y rudy, gdzie dyspozycje, gdzie jest straż, policja, wojsko z pólnocy polski gdzie jest susza
ja p------e, wał umacniają cywile
rudy
czy to normalne ze cywile ratują miasto? gdzie ten p--------y rudy, gdzie dyspozycje, gdzie jest straż, policja, wojsko z pólnocy polski gdzie jest susza
ja p------e, wał umacniają cywile
rudy
A teraz jak do tego doszło: Do zdarzenia doszło w domu. Poszkodowanej syn (2 lata) wrzucił do pieca/kominka butelkę z jakimś łatwopalnym płynem, matka widząc to zdążyła w ostatniej chwili przed wybuchem odepchnąć synka po czym sama zajęła się ogniem. Mąż zamiast wezwać karetkę wsadził żonę w auto i przywiózł do przychodni POZ. Szczęście w nieszczęściu, że dziecko nie ucierpiało bo przy takich oparzeniach jakie doznała matka dziecko mogłoby nie przeżyć.
#999 #ratownikmedyczny #ratownictwo #truestory
@polancky: Znam przypadek gdzie lekarz po stwierdzeniu zawału (trwającego już ponad 12h) odesłał pacjenta na SOR do najbliższego szpitala. Pacjent wsiadł we własne auto i pojechał na ten SOR. Na szczęście pacjent ma się dobrze, lekarz niestety też :/
@kawazrana: A czemu nie?
@polancky: Ja p------ę...