Aktywne Wpisy
Moreso_pl +660
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
1-1-1-1 +257
z tego co można zaobserwować we wpisach, wielu użytkowników ma problemy z kontaktami z #rozowepaski Jedynym sposobem na przełamanie strachu, nieśmiałości i niepewności jest wyjście poza strefę własnego komfortu i zmierzenie się ze swoimi słabościami, innymi słowy należy po prostu zacząć zagadywać do dziewczyn. Nie jest to proste, nie każdy się z tym urodził i nie każdy ma do tego talent, ale jak każdej innej umiejętności, można się tego nauczyć poprzez praktykę i regularny trening.
Podejdziesz do 10 dziewczyn, większość cię zleje, ale przynajmniej jedna zareaguje pozytywnie. Podejdziesz do 50 z kilkoma wywiąże się dłuższa rozmowa. Podejdziesz do 100, i jestem pewien, że uda Ci się umówić na randkę. Podejdziesz do 500, a prawdopodobnie nawiążesz dłuższą relację, jeśli będziesz chciał. Podejdziesz do 1000, spojrzysz wstecz, jak bardzo podskoczyły Twoje umiejętności społeczne i stwierdzisz, że to był dobry wybór.
Co wy na to, żeby wzorem innych tagów z wyzwaniami, zainaugurować #1000zagadan ?
Gdy widzisz dziewczynę, która Ci się podoba, w ciągu kilku sekund podchodzisz do niej i zaczepiasz, zanim zdążysz wymyślić wymówkę. Nieważne, jak wyjdzie. Ten mały kroczek odnotowujesz pod tagiem na mirko, opisując całą sytuację. W komentarzach dostajesz porady, gratulacje, uwagi itd.
Myślę, że to dałoby wielu ludziom motywację do pokonywania barier.
Podliczanie można rozwiązać na dwa sposoby:
- każdy podejmujący się prowadzi indywidualny licznik
- odejmujemy kolektywnie od tysiąca, po zerowaniu lecimy od nowa
#podrywajzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #twnogf #tinder #badoo #sympatia #zaadoptujfaceta #przegryw #stulejacontent #smiercwsamotnosciniedlamnie #feels #niebieskiepaski #pytanie
@wisniowy_smak: bez pewności siebie dziewczyny tylko pogłębią problemy ze sobą. trzeba je
Gdy miałem 17, 18 lat to związków nie chciałem zwykle przez mój wiek. Teraz mam 20 i nie tak dawno
Komentarz usunięty przez autora
@emcia: biologicznie kobieta potrzebuje mężczyzny do zapewnienia JEJ bezpieczeństwa (a następnie ewentualnym dzieciom). nie na odwrót. innych
@emcia: zawsze sie trzymały, tylko niekoniecznie chciałaś je przyjąć na klatę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
półbóg version 2.0. to nie działa, ale ważne że się starasz po wczorajszej nocy x)