Wpis z mikrobloga

@Pshemeck: no i niech czekaja. albo służby powinny wpasc i oskarzyc o znęcanie sie nad dziecmi, co, mam nadzieje jest karane w kazdym w miare cywilizowanym kraju.
ale sie wkurzylam. co za #podludzie . nie chce takich u nas. tylko dzieci szkoda, ze maja rodzicow-idiotow...
  • Odpowiedz
Przecież to już się w głowie nie mieści, nie wierze w to, że można być takimi debilami, naprawde debilami, głupimi ludźmi, bo inaczej się tego nie da nazwać ( Mówię tutaj o politykach Niemiec i innych krajów działających tą samą polityką co do spraw "uchodźców" co Niemcy ) , więc na 99% jestem pewny że stoi za tym coś więcej...
A co do "uchodźców" - nie przyjmą wody, jedzenia ? Niech bydło
  • Odpowiedz
@Pshemeck: Protesty głodowe nawet w ZSRR za czasów GUŁagów robiły na ludziach wrażenie, przynajmniej tak pisał Sołżenicyn. Na wykopie s----------e umysłowe przerosło nawet to co się działo za najgorszych lat komunizmu. Gratuluję.
  • Odpowiedz
@Halav: K---a, ludzie są w stanie nie jeść i nie pić, byle dostać się do bezpiecznego* miejsca, a prawaki p------ą "niech stoją do śmierci, bydło" i "niech giną".

• Odpowiedz
@sermaciej: tego wideo niestety jest na pęczki, szkoda że jest internet bo można by ściemniać co się chce, a tu nagrane czarno na białym... Allach swoich pozna, a dla mnie zawsze ryzyko że się pomylę i skończę źle
  • Odpowiedz
@sermaciej: ciekawa nowomowa nazwanie ordynarnej próby okradania obcych ludzi poprzez rozbudowany system świadczeń socjalnych "bezpieczeństwem ekonomicznym". Nie ma na świecie żadnej gospodarki która by była wstanie udźwignąć taki system socjalny jaki istnieje na zachodzi w połączeniu z taką wielką imigracją ekonomiczną z Azji i Afryki jaka obecnie jest.
Jak ktoś jest złodziejem to niech w--------a a w dodatku jak jest skłonny narazić zdrowie własnych dzieci dla darmowych pieniędzy w Niemczech
  • Odpowiedz