Wpis z mikrobloga

@hiRunner: Ale nie wiem jak to jest z parkometrami teraz, może za zaoszczędzoną 100 na biurze uda się dorwać jakieś miejsce? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiem, że jedna koleżanka miała jakieś swoje miejsce, ale nie mam pojecia gdzie

• Odpowiedz
@oplmp: generalnie za miejsce parkingowe mógłbym dopłacić 200-250 zł / mc. Ale niech to nie będzie parkometr, gdzie za to miejsce miesięcznie to poleci coś koło 800-1000 zł...
  • Odpowiedz
@hiRunner: Mhm, rozumiem. Myslę, że jak przedzwonisz tam to może coś doradzą w sprawie miejsca, bo ja tak naprawde się tym nie interesowałem jakoś strasznie. Nie wiem jak lubisz pracować (godziny, ile czasu pracujesz, cisza, muzyka, pogaduszki z innymi), ale ja tam raczej przychodziłem, siadałem, robiłem co miałem robić i dowidzenia. Inna sprawa, że mój "szef" był trochę spiętym kolesiem i to może mi osąd przesłaniać.
  • Odpowiedz
Świetną opcją jest coworking w Inkubatorach AIP. Jedynie za 150 zł netto miesięcznie. Oprócz pracy w kreatywnej atmosferze AIP oferuje korzystanie ze szkoleń, spotkań z ekspertami oraz innymi początkującymi biznesmenami, co pozwala wymienić się doświadczeniami i nawiązać cenne relacje biznesowe. Więcej informacji => http://inkubatory.pl/cowork-aip/
  • Odpowiedz