Wpis z mikrobloga

Na #!$%@? (#pdk, #jbwa) znowu padł temat #homm3, przy czym znowu sporą grupę fanbojów zgromadziło Nekro. O ile również sam lubię ten zamek, to nie do końca rozumiem hajp na wskrzeszanie kościotrupów. No niechby było ich te 5k, przy starciu z paromanastoma jednostkami ultymatywnymi są na pare strzałów, o implozji nie wspominając.
Mało kto z kolei propsuje Lochy, które mają dwie strzelające jednostki, czarne smoki, co to podobno najlepsze, i zajebistego boosta w postaci mana vortexa (=~ ∞ mana). Jak to jest? Ze mnie taki leszcz, że nie ogarniam, czy co? :)
Pozdro
kossakov - Na #!$%@? (#pdk, #jbwa) znowu padł temat #homm3, przy czym znowu sporą gru...

źródło: comment_kuE7bQsRtuVM8UvgbrPmHtBPjkPGLRHP.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na #!$%@? (#pdk, #jbwa) znowu padł temat #homm3, przy czym znowu sporą grupę fanbojów zgromadziło Nekro. O ile również sam lubię ten zamek, to nie do końca rozumiem hajp na wskrzeszanie kościotrupów. No niechby było ich te 5k, przy starciu z paromanastoma jednostkami ultymatywnymi są na pare strzałów, o implozji nie wspominając.

@kossakov: Grasz głównie z komputerem, prawda? Rzeczywistość jest taka,
  • Odpowiedz
Lochy są drogie jak dla mnie, nie wiem czy spaczowali ale budynek w którym żyją złe oczy kosztuje po 1 z każdego surowca, meduzy bez ulepszenia mają 4 strzały, mantikory są porównywlane z wiwkami, nie jest to zamek który bym ubóstwiał.
  • Odpowiedz