Aktywne Wpisy
MrBeast 0
Wiem że to nie do tego tag ale i tak tylko ten tag jest na wykopie czytany XD
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
Howea +80
Dzisiaj sobie obejrzałam wystąpienia Tuska i już wiem czemu w PISie tak bardzo się go boją i ciągle nim straszą. On jest przekozak. Mógłby każdego pisowca zjeść na śniadanie. Aż jestem pod wrażeniem jak z każdej sytuacji potrafi się wybronić, na każde pytanie odpowie, nie puszczają mu w ogóle nerwy. Zobaczyłam człowieka, który mówi normalnie, nie jak robot i jestem w szoku. Człowiek już zapomniał, że tak można. Po tym sztucznym tonie
-c4
-civic VII
-focus mk2
Detale - 4 drzwi, benzyna + podtlenek gazu, auto do użytku codziennego w dosłownym tego słowa znaczeniu: dojazd do pracy oraz przemieszczanie się nim w trakcie. Najbardziej w tym momencie podoba mi się... cytryna :) Jeździłem nią, wrażenia pozytywne. Honda najstarzej wygląda z tego zestawienia, no i 4 drzwiowe wersje wyglądają trochę "babcinie", no ale bez tragedii. Co sądzicie to nich, które wg Was nalepiej będzie służyć? Jestem też otwarty na inne propozycje :)
#pytanie #auto #samochody #samochod #ford #citroen #honda
Pomyśl o wersji 5 drzwiowej.
5 d są bardziej praktyczne i ładniejsze.
Wybrałbym Hondę z uwagi na funkcjonalność (z tyłu zupelnie płaska podłoga /bez tunelu/, największy bagażnik w tej klasie, wysoko umieszczony lewarek skrzyni biegów, wysokie siedzisko) oraz legendarną wręcz niezawodność.
Miałem kiedyś civic 7. Bardzo zadowolony byłem.
Focus - super prowadzenie, podstawowe wersje gole jak swiety turecki po flocie :p. Zawieszenie trwale choc rozbudowane. Silniki srednio lubia gaz, ale ludzie zakladaja i tluka kilometry. Ciezko wybrac jakis ladny egzemplarz, bo wiekszosc albo po
@dzikiczytelnik: No właśnie mieszkam w Warszawie i to samo słyszałem od kilku osób :/ I faktycznie wychodzi najdrożej z tego co patrzyłem a wygląda mniej nowocześnie od dwóch pozostałych.
@dzikiczytelnik:
Honda najdroższa, ale to daje do myślenia dlaczego. Najbardziej doceniana.
Cena to też zaleta, bo najbardziej trzyma cenę stara honda.
Francuzy tanieją bardzo i najwięcej możesz stracić oraz z uwagi na złą opinię onfrancuzach jest problem z odsprzedażą.
Co do kradzieży to i owszem Hondy kradną, ale chyba nie takie starocie.
Jestem fanbojem Hondy. Miałem kilka.
Forda Focusa tez miałem.
Doceniam Focusa za świetne prowadzenie.
Miałem go 2
Kierując się sercem - Ford
Rozumem - Honda
Nigdy Citroen.