#silownia Mikrokoksy, jak to w końcu jest z jedzeniem przed snem? Bo słyszę coraz częściej, że to szkodliwe dla zdrowia, a ja codziennie 15 minut przed uśnięciem wcinam 2 serki wiejskie. Mam się bać?
@Mr_Teo: 193 cm, jeszcze nie mam 100kg, tylko 95kg ale układam dietę pod masę, którą chcę osiągnąć, a nie pod tą, którą posiadam :) Zmniejszę o 10g i zobaczę jak będzie.
@Mr_Teo: Nie, straszny mi tylko głód, który na tak podkręconym metabolizmie potrafi być naprawdę straszny :) Po prostu zawsze "czyściej" rosłem na dużych ilościach białka. Nie chce tej dużej zmiany, bo dopiero po 2-3 tygodniach widać jej efekty.
Mikrokoksy, jak to w końcu jest z jedzeniem przed snem? Bo słyszę coraz częściej, że to szkodliwe dla zdrowia, a ja codziennie 15 minut przed uśnięciem wcinam 2 serki wiejskie. Mam się bać?
@Mr_Teo: Mam 200g, tj. 2g/kg. Powinienem zredukować?
Ja bym smialo zmniejszyl i obserwowal co sie dzieje.
@Mr_Teo: 193 cm, jeszcze nie mam 100kg, tylko 95kg ale układam dietę pod masę, którą chcę osiągnąć, a nie pod tą, którą posiadam :)
Zmniejszę o 10g i zobaczę jak będzie.
Po prostu zawsze "czyściej" rosłem na dużych ilościach białka. Nie chce tej dużej zmiany, bo dopiero po 2-3 tygodniach widać jej efekty.