Aktywne Wpisy
ataeB +8
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +115
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Taka sytuacja z dzisiaj.
TL;DR
Wracam sobie z #pracbaza metrem do centrum w Warszawie i jako że miałem półgodziny do pociągu to stoję na patelni i palę p-------y. Obok mnie stoi trzech jegomości pochodzenia obcego: Łysy z rudą brodą, Opalony azjata i Ciapaty. W niedalekiej odległości stoją 2 różowe paski (jedna 5/10 druga 7/10). Azjata i Łysy z rudą brodą namierzyli różowe na swoje radary, kilka sekund i podbijają. Po około 1 minucie sic! Łysy wyjmuje telefon i zapisuje numer do tej 7/10, a Azjata do tej 5/10. Chłopcy wzieli numery i udali się w stronę dworca śrómieście. Stoję sobie dalej i widzę, że obok mnie stoi m----n w białej koszuli i garniturze. Ludzie wychodzą z metra i wśród nich idzie różowypasek (8-9/10) i widzę jak wzrokiem pożera mojego nieznajomego, czarnego towarzysza. M----n biznesmen też to zauważył. W momencie kiedy różowy był na naszej wysokości posłała mu piękny uśmiech od ucha do ucha, ale chyba murzynowi nie wpadła w oko bo nie podszedł. Stoję dalej i kolejna sytuacja. Przez patelnię idzie różowy (8/10) a za nią biegnie taki chłopaczek-przeciętniaczek. Podbiega od tyłu, łapie różowego za ramię i zagaduje coś. Postanowiłem przejść obok nich i sprawdzić w jakim języku gadają. Oczywiście po angielsku. Chłopakowi nagadał się coś około 30 sekund, wyjmuje telefon i wpisuje numer różowego :) w tym momencie widzę że z mojej prawej strony wraca Łysy z rudą brodą, Opalony Azjata i Ciapaty z 3 różowymi paskami, które ewidentnie szły do metra. Minuta dwie gadki pod metrem, dziewczyny roześmiane i robią maślane oczka do panów z zagranicy- chłopaki zgarniają numery. I taki wniosek z tych 15 minut stania pod metrem: polskie różowe paski chyba jednak bardzo lubią #beniz z #zagranico. Moim zdaniem trochę to smutne, ale myślę że stulejki mogą spróbować wybrać się na Ukrainę albo Białoruś i też pobawić się w "panów zza granicy".
#coolstory #egzotycznaprzygoda #logikarozowychpaskow #warszawa #podrywajzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
@za_mlodu_socjalista: dobra jednak bede mógł uwierzyć
W Polsce chyba już jest Julian z