Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +620
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mega_Smieszek +436
źródło: temp_file6223922665716103351
Pobierz

źródło: comment_bIpAtaqZv3iU6p1JONAuIrpRXkaVVGR4.jpg
Pobierz@Pshemeck: Nie jeden idiota będzie gnębił grube dzieci. Mamy zakazać grubych dzieci?
@Pshemeck: Fuck it. Też byłem "naznaczony od samego początku edukacji". Nie musisz być dzieckiem pary homoseksualnej aby tak było. Wystarczy imię, różnica w budowie ciała, cokolwiek.
Trzeba zmieniać świadomość społeczeństwa co zmieni też podejście dzieci do dzieci par homoseksualnych. W końcu same z siebie nie wymyślają tego kogo najbardziej piętnować - słyszą to w domu.
Klęczenie i zlizywanie dyrektorowi śmietany z kolan to pozycja uległa. Ksiądz chyba doskonale o tym wiedział, przygotowując takie "obrzędy". Chyba, że ma coś z głową niehalo.
Też uważam tę akurat metodę kocenia (podobnie jak i inne poniżające koconego) za głupią, ale nie demonizujmy.
@Pshemeck: Jak to się ma do obrazka? Wykręcasz się :).
Byłeś kiedyś na jakimś "chrzcie"? Podczas takiego "obrzędu" cały czas jesteś męczący i stawiany jako teoretycznie "gorszy". Oto chodzi, że jak się "ochrzcisz" to będziesz cool i w dechę... Głupia zabawa, ale 99% osób traktuję to jednak jako zwykłą zabawę i raczej nikt
Napisałem że tak właśnie jest, tak się postrzega takie pary w TEJ CHWILI. Zmieniacie to ale chyba nie tak jak trzeba :)
@Yahoo_: Pewnie że byłem. Np. na koloniach, nowi uczestnicy byli ochrzczeni przez weteranów w tym samym wieku. Oblewanie wodą, bicie krzakami itd. Chyba jest różnica.
Nie mniej jednak niczego tutaj nie udowodnimy :) Nie wiemy jak naprawdę było, a to, że niby ksiądz czerpał z tego przyjemność, to pewnie bujda nakręcona przez media.
@Wulfee: W zasadzie to jaka?
Na spokojnie, bez zmian kulturowych w stylu " Rodzina to to czy tamto " "partner to x czy y".
Tak, nie mam nic do związków partnerskich :)
Bicie się z kolegami pokrzywami, a zlizywanie śmietany z kolan. No proszę cie...