Aktywne Wpisy
zackson +10
Co można zrobić samemu (+ szwagier) w mieszkaniu deweloperskim bez żadnego doświadczenia? Nauka przez oglądanie tutoriali na YT xD Na razie tylko malowanie + kładzenie podłogi (panele) przychodzi mi do głowy. Płytki w łazience za duże ryzyko, że będą krzywo. Meble robi stolarz.
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
duzy_krotki +574
Polska to piękny kraj.
Kraj, w którym lekarz zarabia 200 tys. zł miesięcznie, płaci przy tym niższe podatki (%) niż ty jako pracownik fabryki i dalej traktuje cię jak śmiecia.
Kraj, w którym lokalny biznesmen skupuje wszystkie domy w okolicy i trzyma je puste, a rodzina z dziećmi musi mieszkać w małym mieszkaniu.
Kraj, w którym górnicy są w stanie wymuszać na rządzie ogromne korzyści, mimo że ich praca przynosi jedynie straty.
Kraj, w którym od 20 lat ludzie są truci smogiem, a ważniejszym problemem do rozwiązania są alkotubki.
Kraj, w którym lekarz zarabia 200 tys. zł miesięcznie, płaci przy tym niższe podatki (%) niż ty jako pracownik fabryki i dalej traktuje cię jak śmiecia.
Kraj, w którym lokalny biznesmen skupuje wszystkie domy w okolicy i trzyma je puste, a rodzina z dziećmi musi mieszkać w małym mieszkaniu.
Kraj, w którym górnicy są w stanie wymuszać na rządzie ogromne korzyści, mimo że ich praca przynosi jedynie straty.
Kraj, w którym od 20 lat ludzie są truci smogiem, a ważniejszym problemem do rozwiązania są alkotubki.
Albo rozprowadzanie majonezu po szkole: Ty Seba możesz mi ogarnąć jakiegoś majonezu ? No dobra Mati, ale musisz mi dać trzy dyszki i musze iść sam do koleszki bo to kryminalista i musi pozostać incognito XD
Jeszcze inna sytuacja : Gdzieś za rogiem głównego budynku szkoły stoi grupka szkolnych Karynek juniorek "takich wiecie tych szalonych i nieprzewidywalnych" i jedzą majonez ze słoika łyżeczkami bo po co na kanapkach trzeba trzymać figure po za tym jesteśmy takie krejzi, że jemy prosto ze słoika. Jedna się wychyla za róg i mówi przestrszonym głosem do: " Karyna chowaj majonez facetka idzie!"
#pasta #przemyslenia #c-----------o #majonez #szkola #heheszki #niebylobomoje
@jest_agrest-nie_ma: może jednak wróć do szkoły? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ja w czasac #techbaza aktywnie walczyłem z dyskryminacją palących uczniów. Do tego stopnia, że jak wyszedłem ze szkoły, to całą rada pedagogiczna się ucieszyła :D ale miałem jeden sukces. Nauczycielom też palarnie zlikwidowali :D
Komentarz usunięty przez autora
I się dowiedziałem :D
Chłop się dorobił całkiem dobrej sumki :D
A wzięli się za niego niemal, jak za dilera marichuanen metaamfen ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyobrażam sobie licealistów pod podstawówką
- Te, krasnal, chcesz majonez?
Iiii oooo iiii ooo
Nagłówek w gazecie "Zatrzymano nieletniego dealera majonezu, grozi mu dożywocie" xD
DDDDDDDDDDDX