Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
D-------m? Mam narzeczoną. Dopiero zaczynamy planować ślub. Dużo się czyta teraz o intercyzie, o jej korzystnym wpływie na wszystko. Sam dużo o tym myślałem i doszedłem do wniosku, że warto. Powiedziałem o tym różowej przedstawiając to jako formę zabezpieczenia dla mnie i dla niej. Popatrzyła na mnie dziwnie i powiedziała, że od teraz muszę jeszcze pilnować innego zabezpieczenia. Zapytałem co ma na myśli. Jej odpowiedź mnie zszokowała... Powiedziała, że w takim wypadku ona nie zamierza mieć dzieci (w planie była dwójka) bo gdyby coś mi się odwidziało to ona poświęci swoje najlepsze lata, doświadczenie zawodowe, zdrowie, wygląd itp
Co o tym myśleć?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
D-------m? Mam narzeczoną. Dopiero zaczynamy planować ślub. Dużo się czyta teraz o intercyzie, o jej korzystnym wpływie na wszystko. Sam dużo o tym myślałem i doszedłem do wniosku, że warto. Powiedziałem o tym różowej przedstawiając to jako formę zabezpieczenia dla mnie i dla niej. Popatrzyła na mnie dziwnie i powiedziała, że od teraz muszę jeszcze pilnować innego zabezpieczenia. Zapytałem co ma na myśli. Jej odpowiedź mnie zszokowała... Powiedziała, że w takim wypadku ona nie zamierza mieć dzieci (w planie była dwójka) bo gdyby coś mi się odwidziało to ona poświęci swoje najlepsze lata, doświadczenie zawodowe, zdrowie, wygląd itp
Co o tym myśleć?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
mirko_anonim +27
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pokłóciłem się ze swoją koleżanką z pracy bo dowiedziała się że spotykam się z 19 latką a sam mam 35. Prawie się zagotowała aż zrobiła mi analizę psychologiczną mojej osoby, że jestem niedojrzały, głupi, zakompleksiony, łącznie z tym że pewnie mam małego penisa i przez to poszukałem sobie młodej siksy żeby nie miała porównania z innymi. Jak jej przytakiwałem to się jej styki poprzepalały.
No trochę ma rację ale c--j z tym. Fakt że nie chcę być porównywany z 10 innymi exami ale co w tym dziwnego. Kindybała nie mam małego ale co któryś tam z kolei chłop pewnie ma większego więc jak się jakaś spotka z dziesięcioma to siłą statystyki pewnie trafi i na takiego co ma 20cm.
Łatwiej zaimponować młodszej? No ok, ale co z tego? To jakiś konkurs że ma być jak najciężej bo inaczej się nie liczy?
Pokłóciłem się ze swoją koleżanką z pracy bo dowiedziała się że spotykam się z 19 latką a sam mam 35. Prawie się zagotowała aż zrobiła mi analizę psychologiczną mojej osoby, że jestem niedojrzały, głupi, zakompleksiony, łącznie z tym że pewnie mam małego penisa i przez to poszukałem sobie młodej siksy żeby nie miała porównania z innymi. Jak jej przytakiwałem to się jej styki poprzepalały.
No trochę ma rację ale c--j z tym. Fakt że nie chcę być porównywany z 10 innymi exami ale co w tym dziwnego. Kindybała nie mam małego ale co któryś tam z kolei chłop pewnie ma większego więc jak się jakaś spotka z dziesięcioma to siłą statystyki pewnie trafi i na takiego co ma 20cm.
Łatwiej zaimponować młodszej? No ok, ale co z tego? To jakiś konkurs że ma być jak najciężej bo inaczej się nie liczy?
Typy JohnaB na środę:
Bath 2:50 – Kazziana @ 3,00 – podwójna stawka
Bath 4:50 – Lucky Diva @ 4,50 – pojedyncza stawka
Dubel – pojedyncza stawka
Razem 4 stawki.
Źródło: http://mrfixitstips.co.uk/2015/09/01/sep-2-johnbs-racing-tips-and-chat-2/
Niestety kurs na Kazzianę błyskawiczni poleciał w dół, więc już nie znajdziecie oferty za 3,00. Na obecną chwilę najwyższy kurs to 2,37. Można przeboleć tę stratę albo spróbować obstawić jutro (kurs spadnie albo wzrośnie – nie wiadomo), ewentualnie dobrać sobie jakiegoś "pewniaka" z kursem ~1,30.
Wynik z wtorku:
Galesburg @ 3,50 – 1 z 6
@dGustator, @TomdeX, @dziubeQ, @gumioki, @wykopniety, @pawmie, @maniek_g, @hafn, @MojHonorToWiernosc, @Sadorus, @tobiasz22, @JesusOfSuburbia, @Rozan, @zdenus, @kagomat, @Zwiejus, @ozzi91, @januszmeister, @Nicki_Pedersen, @nocny_przegryw, @Wiesieek, @ancymonek, @Bramborr, @Diumen, @tyloo, @TomiliDzonsWSciganym, @por8lem, @wizzy83, @wujroman, @R_udy, @ImNewHere, @klatamistrz, @kyle8, @okablysk, @yoyoek, @Bajker, @panpe
@dGustator, @ozzi91, @MojHonorToWiernosc, @dziubeQ, @tobiasz22, @kagomat, @kyle8, @TomdeX, @krycek2, @pawmie, @Wawilen_Tatarski, @Nicki_Pedersen, @nico112, @gumioki, @panpe, @ikeerer, @stevemaster, @mniarc, @JesusOfSuburbia, @Buchomodozor, @hafn, @nocny_przegryw, @michaszko
@dGustator, @ozzi91, @MojHonorToWiernosc, @dziubeQ, @tobiasz22, @kagomat, @kyle8, @TomdeX, @krycek2, @pawmie, @Wawilen_Tatarski, @Nicki_Pedersen, @nico112, @gumioki, @panpe, @ikeerer, @stevemaster, @mniarc, @JesusOfSuburbia, @Buchomodozor, @hafn, @
@maniek_g: spokojnie, dopiero się rozkręcamy :) Wrzesień cały czas na plusie.
@dGustator, @ozzi91, @MojHonorToWiernosc, @dziubeQ, @tobiasz22, @kagomat, @kyle8, @TomdeX, @krycek2, @pawmie, @Wawilen_Tatarski, @Nicki_Pedersen, @nico112, @gumioki, @panpe, @ikeerer, @stevemaster, @mniarc, @JesusOfSuburbia
http://mrfixitstips.co.uk/2015/09/01/sep-2-johnbs-racing-tips-and-chat-2/comment-page-2/#comment-701308
@dGustator, @ozzi91, @MojHonorToWiernosc, @dziubeQ, @tobiasz22, @kagomat, @kyle8, @TomdeX, @krycek2, @pawmie, @Nicki_Pedersen, @nico112, @gumioki, @panpe, @ikeerer, @stevemaster, @mniarc, @JesusOfSuburbia, @Buchomodozor, @hafn, @nocny_przegryw, @michaszko,