Aktywne Wpisy
analboss +364
#nieruchomosci #warszawa #przemysleniazdupy
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
ish_waw +9
Który cytat
- Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę 34.7% (865)
- War. War never changes. 18.6% (464)
- Hey, you, you’re finally awake! 13.3% (331)
- Twoja popularność spada! 14.3% (358)
- Chu*owe wybrałeś, inny jest najlepszy 19.1% (477)
#heheszki #bekazpcmasterrace #konsole #gry
@ZmutowanaFrytkownica: całkiem ciekawa, generalnie mi się podobało
@ZmutowanaFrytkownica: najlepsza gra w realiach dzikiego zachodu jaka powstała, do dzisiaj pecetowcy piszą petycje
@ZmutowanaFrytkownica: czyżby działał tu mechanizm wyparcia? "Chciałbym zagrać ale nie zagram więc sobie obrzydzę"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Robocovo: więcej exów AAA niż PC miało od 2007 roku (a miało 0 więc o pobicie tego rekordu nieciężko)
@janoosh: utrzymuje równawagę w energii na świecie. PC masterrace cały czas bronią peceta więc ja pociągnę trochę drugą stronę
@ZmutowanaFrytkownica: Śmiechłę. Red Dead Redemption to zdecydowane TOP5 ostatniego dziesięciolecia, gra absolutnie wyborna dla każdego, kogo choć trochę kręcą klimaty dzikiego zachodu. Od Beyond lepsze jest Heavy Rain, ale obie to bardzo solidne opowieści. Uncharted przywrócił świetność gatunkowi, więc
@Wandsbeker: mam konsolę, grałem w pierwszą część i mi nie podeszła, nawet jej nie skończyłem i nie mam zamiaru grać w kolejne. RDR wieje nudą według mnie. Lubię klimaty dzikiego zachodu, ale zagrałem gdzieś ze 2-3 godziny i historia mnie nudzi. Beyond: Dwie Dusze to typowy QTEQTEQTE, którego nie trawię.
@
@ZmutowanaFrytkownica: dwojka i trójka jest dużo lepsza.
@ZmutowanaFrytkownica: ale to nie Los Angeles XXIw tylko western. Ta gra nie mogła mieć
@Wandsbeker: a co te gry wymieniłeś to #!$%@?? Przyciągają więcej graczy niż te wszystkie pseudo naganiacze z obrazka.