Wpis z mikrobloga

za mało eksow, dużo tutaj nie widzę

@Robocovo: więcej exów AAA niż PC miało od 2007 roku (a miało 0 więc o pobicie tego rekordu nieciężko)

to czemu ich tutaj tak bronisz zaciekle?

@janoosh: utrzymuje równawagę w energii na świecie. PC masterrace cały czas bronią peceta więc ja pociągnę trochę drugą stronę
@Wandsbeker: Chodzi mi o to ze gdzie jest god of war? chyba że studia po lewej stronie miały zastąpić niektóre tytuły. Bo wszystkie części uncharteda powinni dać, tak samo nie widzę jak and dexter itp. Chyba ze właśnie i ten rok 2007ci chodzi
@Wandsbeker: mało gier i niektórych tytułów nie powinno tu być. Beyond: Dwie Dusze? Red Dead Redemption? Uncharted? Dla mnie to średniaki. Journey jest dobrą grą, ale zdecydowanie za krótką. Słaby bait.

@ZmutowanaFrytkownica: Śmiechłę. Red Dead Redemption to zdecydowane TOP5 ostatniego dziesięciolecia, gra absolutnie wyborna dla każdego, kogo choć trochę kręcą klimaty dzikiego zachodu. Od Beyond lepsze jest Heavy Rain, ale obie to bardzo solidne opowieści. Uncharted przywrócił świetność gatunkowi, więc
Chciałbym zagrać ale nie zagram więc sobie obrzydzę

@Wandsbeker: mam konsolę, grałem w pierwszą część i mi nie podeszła, nawet jej nie skończyłem i nie mam zamiaru grać w kolejne. RDR wieje nudą według mnie. Lubię klimaty dzikiego zachodu, ale zagrałem gdzieś ze 2-3 godziny i historia mnie nudzi. Beyond: Dwie Dusze to typowy QTEQTEQTE, którego nie trawię.

gra absolutnie wyborna dla każdego, kogo choć trochę kręcą klimaty dzikiego zachodu.

@
mam konsolę, grałem w pierwszą część i mi nie podeszła, nawet jej nie skończyłem i nie mam zamiaru grać w kolejne.

@ZmutowanaFrytkownica: dwojka i trójka jest dużo lepsza.

Naprawdę próbowałem, ale po prostu nie mogę, jest po prostu nudno. Podobno gra się rozkręca, ale jakoś nie mam chęci przechodzenia gry i nie rozumiem nad nią zachwytów.

@ZmutowanaFrytkownica: ale to nie Los Angeles XXIw tylko western. Ta gra nie mogła mieć
a jakie są exy na pc wyłączając f2p/moba/mmo/indie/rts(coraz mniej)/symulatorpodcieraniadupy2454?

@Wandsbeker: a co te gry wymieniłeś to #!$%@?? Przyciągają więcej graczy niż te wszystkie pseudo naganiacze z obrazka.