Aktywne Wpisy
EmDeCe +1194
#majtczak
Ukrywający się w Dubaju Sebastian Majtczak żąda usunięcia z Wyborczej.pl tekstów, gdzie jest określany jako sprawca tragedii, w której przed rokiem zginęła trzyosobowa rodzina. Chce też 150 tys. zł zadośćuczynienia za "naruszenie jego dóbr osobistych".
LaurenceFass +197
"Na mieszkania czekało się 20-40 lat", "nie każdy dostał", "trzeba było z kimś porozmawiać", "trzeba było załatwić, nie było to takie proste".
Na rynku nieruchomościowym to jest taki sam mit jak to, że ciągle brakuje 2 mln mieszkań.
Z kim bym nie rozmawiał > 55 lat to jest taka sama śpiewka. Było to taki trudne, ciężkie, ale jednak praktycznie każdemu na dowolnym osiedlu się udało. Nie ma szans dotrzeć żadnymi argumentami.
Ciekawe
Na rynku nieruchomościowym to jest taki sam mit jak to, że ciągle brakuje 2 mln mieszkań.
Z kim bym nie rozmawiał > 55 lat to jest taka sama śpiewka. Było to taki trudne, ciężkie, ale jednak praktycznie każdemu na dowolnym osiedlu się udało. Nie ma szans dotrzeć żadnymi argumentami.
Ciekawe
Mój ulubiony niedzielny trening w Łodzi - Apteka, 65 kilometrów minęło dzisiaj bardzo szybko, Uzbierała się bardzo silna grupa i średnia z całej rundy wyszła 39,5km/h. Kilka ucieczek, prędzej czy później kasowanych, na ostatnim podjeździe dwóch najmocniejszych odskoczyło i rozegrało finisz między sobą, ja przed końcówką byłem z tyłu i na podjeździe musiałem przechodzić przez rwącą się grupę, ostatecznie udało się dojść i dojechać z grupą finiszującą kilka sekund po uciekinierach. Uff było ciężko dzisiaj, dawno takiego wycisku nie miałem. Średnie tętno z rundy 170.
https://www.strava.com/activities/380769666/
#rower #szosa #wykopcanyonclub
#rowerowyrownik
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
!Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki
@cehada Prawdopodobnie poprzednicy zrobili błąd, masz okazje go poprawić.
Podpowiedź (teoretycznie zawiera poprawione błędy poprzedników):
254278 - 95 = 254183