Aktywne Wpisy

Bunch +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Swoja droga, widze ze jest moda na bardzo szczuple sylwetki. Coraz wiecej ludzi redukuje w okolice 70 kg. Mi to sie nie podoba. Zostaje sama skora i kosci, malo miesni. (nie traktuj tego osobiscie, to takie ogolne
zejde na 70, zaczne jesc, uzupelni sie glikogen i bede 75 wazyc nim sie obejze i nadal bedzie to dobra sylwetka. A przede wszystkim z niskiej wagi latwiej bedzie mi zbudowac miecho. Proporcje masa : sila sie poprawi. Do tego wyrobie sobie nawyk dokladniejszego pilnowania skladu posilkow. Mialem juz okres z waga ~94 kilo wiec konkretna redukcja mi sie przyda z dobrym wyjsciem z niej. Z innej strony sylwetka wzgledem
na czczo, spora różnica (w moim odczuciu) biorac na czczo a biorac nawet po kawie ze smietana - pierwsze 3 dni brałem 10mg, potem 20-25mg do konca, do tego +600mg kofeiny i jazda
raz wzialem 40mg przez pomylenie 5mg z 10mg kapsulkami, do tego masa innych stymulantow - wniosek? jak lubisz cpalnie i uczucie jakbys mial zaraz umrzec to polecam
@saw_an_mars: Dziena za wiadomość. Może nie lubię ale niczego się nie boję :P