Aktywne Wpisy

saggitarius_a +425
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
MarcinDerk +889
Parę dni temu dodałem wpis, gdzie napisałem, ze po pół roku pracy w korpo, firma zaproponowala mi przedluzenie umowy na obecnych warunkach, mimo że uzgadnialismy, ze po okresie probnym bedzie awans i wiekszy hajs. Podczas przekazywania feedbacku na mój temat nie podali ani jednego powodu, zachowania do którego mogli się przyczepić albo uargumentowac brak podwyzki, awansu
Po trzech rundach negocjacji, gdzie starali sie wmowic mi, ze takich ustalen nie bylo, przeslali mi umowe
Po trzech rundach negocjacji, gdzie starali sie wmowic mi, ze takich ustalen nie bylo, przeslali mi umowe

Pozdro z poletka pszenicy;p
Nie no powaznie, nie chce mi sie tego drugi raz dlubac wszystkiego;/
od dzis robie kopie zapasowe co 30minut.
źródło: comment_ATF6MJ5QYPuBoG0wAQ9C7nJDr8ex6p5F.jpg
Pobierzludek to programowy, tworze sobie wlasnego wiesniaczka w wolnej chwili. Nie jest priorytetowy to nie spinam sie poki co nad nim. tak ue4
to i tak jakas 1/3.
vertex mi sie w-----l z polowa modeli.
Gra bedzie nosic nazwe, Golden shovel xD
wiecej szczegolow podam poznie;p
wazne, ze pamietam mniej wiecej co i jak bylo, wiec bez wiekszej spiny. no tylko tyle, ze kilka dni w dupe na modele i troche rzezbienia.
Ludzie dzielą się na dwie kategorie, tych co robią backup i tych co będą go robić.
A ogólnie to wygląda zajebiście, propsy.
No i to jest dobra sprawa jak nie korzystasz z gita czy svna, bo możesz sobie wrócić do wersji (pliku/folderu) sprzed godziny, pięciu czy nawet do wersji z przedwczoraj o 17:00.
ja generalnie poluje na dobry dysk hdd, pracuje na samych ssd i jak tam sie cos posypie to moge zapomiec o kopi zapasowej;/
@wypokowy_hazardzista:
dzieki:) mam nadzieje, ze uda mi sie to przed nowym rokiem ukonczyc
ten hdd wlasnie chcialem na backupy. pracowac bede na ssd, a kopie slac na hdd;p