Aktywne Wpisy
Heteroseksualiści i patrioci plusują, a waginosceptycy i wrogowie narodu siedzą cicho.
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki
brednyk +158
***** TVN!
Wszystkie partie w piątkowym wydaniu Faktów pokazane rzeczowo jeśli chodzi o ostatni dzień kampanii a Konfederacja w negatywnym świetle i o tym że sondaże spadają, mimo że od miesiąca są na podobnym poziomie.
Oczywiście pompowanie Lewicy pokazanej najlepiej, w samych superlatywach.
Żenująca stacja, która ma być czymś innym niż TVP a jest takim samym szambem dezinformacyjnych. To mnie utwierdza w przekonaniu, że system trzyma się mocno.
Dlatego nie rozumiem jak
Wszystkie partie w piątkowym wydaniu Faktów pokazane rzeczowo jeśli chodzi o ostatni dzień kampanii a Konfederacja w negatywnym świetle i o tym że sondaże spadają, mimo że od miesiąca są na podobnym poziomie.
Oczywiście pompowanie Lewicy pokazanej najlepiej, w samych superlatywach.
Żenująca stacja, która ma być czymś innym niż TVP a jest takim samym szambem dezinformacyjnych. To mnie utwierdza w przekonaniu, że system trzyma się mocno.
Dlatego nie rozumiem jak
#szosa #rower #ostrekolo #chwalesie
Komentarz usunięty przez autora
@mleko15: Chwalisz się, czy żalisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Navrazz: tak troszeczkę, tyci tyci xd
podejmę wyzwanie
@mleko15: a on pewnie kręci od 8 rano ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczekujesz, że ktoś będzie #!$%@?ł 200km z rzędem z prędkością 35km/h :D?
@Solitary_Man: kwestia umiejętności.
Nie sztuka spalić się na kilku kilometrach aby utrzymać kilka km/h więcej, sztuka tak dobrać obciążenie aby po kilkugodzinnej jeździe na drugi dzień spokojnie iść do pracy, a po południu ponownie wsiąść na rower i zastanawiać się o co chodzi z tymi całymi mitycznymi zakwasami.
zakwasy znikają do kilku godzin po wysiłku, następnego dnia bolą mikrouszkodzenia mięśni.
Ja tam lubię spokojnie po łąkach, pastwiskach, lasach i bocznych drogach zrobić 70-100km niż zapierdzielać 32km/h
Komentarz usunięty przez autora