Wpis z mikrobloga

@wonzki: ufff, dobrze że nie wymieniłeś jakiegoś francuza czy innego renault. Ale po co Wam te schowki, co Wy robicie w tych samochodach. Co facet przy sobie nosi że potrzebuje więcej niż kilka schowków?
  • Odpowiedz
  • 0
@smarkyy: czy ja wiem czy za duży xd szeroki troszkę, w tych pieniadzach co astre pewnie kupiles to nie byłoby chyba mowy o rudej ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja swoją foke trafiłem jak na loterii z fartem i bez sprawdzania za bardzo przed kupnem ale okazało się wszystko cacy u mechanika, szerokiej drogi życzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@smarkyy: Jaki silnik, wersja nadwoziowa? Mnie Astra H podobała się zawsze, szczególnie GTC Turbo, więc zupełnie nie rozumiem powyższego trololo. PS. Enjoy, czy Cosmo, bo sterowanie radiem z kierownicy(30, czy 30 MP3) nie trafia się tak często?
  • Odpowiedz
w-----a taka mala ilość schowków ;_;

@smarkyy: W-----a też brak miejsca na napoje.
W-----a też zasilanie zapalniczki (stałe +12V zamiast tak jak w każdym aucie po zapłonie)
W-----a brak temperatury silnika, ale to na szczęście w trybie diagnostycznym przynajmniej jest.
I jeszcze kilka innych rzeczy w-----a, przynajmniej u mnie, ale poza tym to fajne autko :)
A co to dokładniej za wersja? :P
  • Odpowiedz
@wonzki: Patrzyłem Focusy, ale jednak Astra z Silnikiem Z18XE jest zajebista, a do tego ideał pod LPG z hydrauliczną regulacją luzów zaworowych.
Po drugie wnętrze Focusa jest brzydkie :p
  • Odpowiedz
@tinka69: byłem dziś w dwóch salonach opla. w jednym krzyknęli 200pln, ale nie dawali 100% gwarancji że się utrzyma (na zasadzie że mieli kiedyś taki przypadek że komuś taką usługę zrobili i po ponownym uruchomieniu auta się to usunęło/powróciło do stanu fabrycznego,pierwotnego) i nawet jakby coś takiego zaszło to kasy nie zwracają bo usługa została wykonana.. w drugim krzyknęli 350 z carpassem, a że go nie mam to dodatkowe 200
  • Odpowiedz
jakby to kogoś nadal interesowało odblokowałem komputer pokładowy w Zabrocki na Puszkina 80 w Łodzi za 37pln :D
kolo wyszedł zza lady, wziął tech2, 5 minut i bo krzyku, po ponownym uruchomieniu auta nic się nie wykasowało, wszystko działa i gra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#opel #lodz #astra #samochody
  • Odpowiedz
@smarkyy: silnik Z14XEP? 130 tys. km, więc niebawem wymiana rozrządu będzie. Tam jest rozrząd łańcuchowy. Poznasz po tym że będzie klekotał jak mały dieselek.

Odnośnie aktywowania BC to proszę bardzo :)
W kwestii ASO, ci pierwsi pomylili usługę aktywacji BC z jego spolszczeniem. W tym drugim przypadku rzeczywiście po wyłączeniu zapłonu znika język polski. Ci drugi natomiast ewidentnie chcieli naciągnąć, do tego carpass nie jest potrzebny.
  • Odpowiedz
@tinka69: juz klekocze i zachodziłem w głowę co to może być ( ͡° ʖ̯ ͡°) nie wiem czy pomylili ale ja dokładnie mówiłem o co mi chodzi i tylko w jednym serwisie obsłużono mnie należycie, szybko,sprawnie i tanio.
  • Odpowiedz