Aktywne Wpisy
betonoweczolo +173
#wojna #ukraina
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Czego mężczyźni oczekują od kobiet w związku? Chodzi o etap, gdy mieszkają ze sobą, planują ślub bądź dzieci. Nie pytam o takie podstawy jak seks, obiad, posprzątane. Chodzi raczej o to, co to znaczy dla niebieskich "partnerka"? Jakie cechy posiada? Jak się zachowuje, jak rozmawia? Czym jest ta cała "dojrzałość"? Z jakimi problemami powinna umieć sobie radzić? Jakie mieć umiejętności, talenty, wiedzę, zainteresowania?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #seks #zwiazki #pytanie
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #seks #zwiazki #pytanie
2. Przyjeżdżam #!$%@?
3. Okazuje się, że to miejscowi bracia leszcze
4. Wyzywam ich od ciot i od cieniasów, że to #!$%@?ństwo bić kogoś butelką
5. Jeden z nich wyzywa mnie w chamski sposób i na końcu oblewa piwem
6. #!$%@? over 9000 ale się powstrzymuję
7. Drugi szuka zaczepki u innego kumpla i zaczynają się tłuc
8. Hmm 1vs1 "niech się tłuką" sobie pomyślałem, ale wiedziałem, że drugi na pewno na trzeciego się #!$%@?
9. Wbija się na trzeciego
10. Zdążył tylko raz go kopnąć, ja od razu srogie #!$%@?
11. Poprawiam jeszcze 3 proste i na koniec kolano
12. Typowi wyrasta druga twarz
13. Przyjeżdża policja i karetka, opatrują tego leszcza i mojego kumpla co butelką dostał.
14. Od razu mówię policji, że to ja go pobiłem w obronie kolegi
15. Obdukcje
16. Teraz mnie straszą sądem xD
Ogólnie typki od jarania już mają takie dziury w mózgu, że nie pamiętali, że jeden z nich #!$%@?ł butelką kumplowi i że to oni wszystko sprowokowali i nie wiedzą co robią, kumpel od butelki rozcięta ręka i łuk brwiowy, drugi poobijany, do tego policja akurat zajechała jak go jeden z tamtych tłukł i tamten spieprzył. Jeden z tych leszczy tylko ma drugą głowę na twarzy i jedno żebro złamane( w sumie nie wiem od czego, bo ja go nie biłem w klatkę)
#heheszki #coolstory #patologiazewsi #truestory
Komentarz usunięty przez autora
http://www.wykop.pl/link/2173468/pobili-nas-arabowie-w-rzymie/