Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +445
Chicoxxx66 +131
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
:)
Coś przegapiłem, napisałem gdzieś że bronię ich parcia na pomoc dla frankowiczów?
@sebawo: proste pytanie:
jakie znaczenie w kwestii frankowiczów ma to, czy bank faktycznie posiadał franki, czy nie?
@Dutch: Napisałeś, że bronisz, nie napisałeś w jakiej sprawie ;)
Dla mnie bronienie PiSu jest tu bez sensu, bo ewidentnie i jak na dłoni widać, że nie działają zgodnie z jakimiś przekonaniami czy ideami, nie działają też na korzyść ludzi, tylko na własną doraźną korzyść wyborczą. Więc to, że przez przypadek akurat mieli rację (źle ją zresztą argumentując)
Czytałeś całość mojego posta, czy tylko pierwsze zdanie? :)
Zacytowałem .wyraźnie, do którego fragmentu się odnoszę (tego o kulisach wprowadzania
Komentarz usunięty przez autora
@biczplis: spoko, tylko garstka krzyczy daj i przykleja reszcie plakietkę cwaniaczka.
Do tego pamiętam jak to wyglądało w tamtym czasie, "doradcy" bankowi stawali na głowie, żeby udowodnić, że kurs franka będzie tylko spadał albo stał w miejscu. Pokazywali wykresy z przestrzeni 10 lat i mieli swoje wyuczone słodkie gadki. Nikt się nie zająknął nawet o żadnym ryzyku, a wręcz przeciwnie zapewniali, że nie ma żadnego ryzyka. Śmieszy
@deroo: a jakie znaczenie ma w kwestii emerytury, że Cię orżnęli z OFE?
Takie samo. Bank nie miał franków, to nie miał prawa sprzedawać kredytu w tej walucie, ergo nikt by nie wziął, ergo połowa ludzi nie wybudowałaby domu a część z nich nie zaczęłaby lamentować, ergo zero gównoburzy ;)
To był jeszcze ważniejszy elelemt oszustwa :)
Ale i tak na miejscu rządu bym nie poparł żadnej ustawy frankowej :) zobaczycie, że za rok czy 2 złotówka sie wzmocni i spadnie franek do 3 zł ;)i wszyscy zaczą sobie pluc w brode.
@sebawo: to nie ma najmniejszego znaczenia przy ocenianiu decyzji podjętej przez frankowiczów
Wynajmowanie jest spoko gdy nie masz dzieci. A i tak psychicznie #!$%@? bo lozysz na czyis
http://www.bankier.pl/wiadomosc/PiS-ma-pomysl-na-kredyty-we-frankach-Tymczasem-w-2006-roku-3271923,2.html
I oryginalne źródło:
http://www.pis.org.pl/article.php?id=4415