@lsnazr: Jeśli mówimy o Polsce to możliwe. Zresztą wystarczy i 400 stopni i dobre ciasto żeby udowodnić wyższość takich pizz nad takimi które królują tu na wykopie (ala Swallow25, lol).
@VVelur: Najważniejszy jest szamot, kamień, a nie piekarnikowe blachy czy skriny(siatki, kratki). Na jej temat to się nie wypowiadam, wole się pośmiać. Btw odnośnie dawania 2 sosów to jaka to promocja? Ja zawsze daje 2 w gratisie :D
Każdy Ci powie, że mu smakuje, bo inaczej drugi raz nie zrobisz
@Francisco_dAnconia: Ale skoro mówią, że "dobre" w obawie przed nie dostaniem już nigdy więcej pizzy, to znaczy że chcą dostać jeszcze kiedyś tą pizzę, a to znaczy że jednak im smakuje.
@mattommottam: Niekoniecznie. Może być taka sobie a im się po prostu nie chce gotować. Albo nawet jeśli czasem wyjdzie jej słabsza, to ciągle warto ryzykować, bo następna może być lepsza.
@Francisco_dAnconia: Niekoniecznie. Jedyny dający się solidnie uargumentować powód, dla którego ludzie mówią "doooobree tooo", to grzeczność. Bo wszystko inne co napisałeś sugeruje, że jednak jest w tych pizzach jakaś nuta dobrego smaku.
Na jej temat to się nie wypowiadam, wole się pośmiać. Btw odnośnie dawania 2 sosów to jaka to promocja? Ja zawsze daje 2 w gratisie :D
@Francisco_dAnconia: Ale skoro mówią, że "dobre" w obawie przed nie dostaniem już nigdy więcej pizzy, to znaczy że chcą dostać jeszcze kiedyś tą pizzę, a to znaczy że jednak im smakuje.