Wpis z mikrobloga

#wiedzmin3 #januszeprogramowania #polakniepotrafi

Redzi to jednak durnie są - już drugi zbugowany quest - statuetka szlachcica, przenosi mnie i triss do piwnicy i ... No i nic, quest nadal wisi jako aktywny. Normalnie chyba poprosze ich o zwrot kasy i zabierajcie sobie płyte z grą w p---u, tylu bugów to ja juz od dawna nie widzialem w grze. Kury szczać prowadzać, a nie gry robić jak sie nie umie.

Okazało się, że nie tylko ja mam ten problem i cała nadzieja... W patchu który może koedyś wyjdzie. Kiedy ta gra wyjdzie z wersji alfa, na etapie 2.5 ?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@terwer358: wszystko poza kontrabandą na Skellige zrobione.
No dobra, trochę Płotke znosiło czasami, ale ogólnie nie spotkałem się z niczym co mogłoby mi przeszkodzić w przejściu gry.
  • Odpowiedz
@only: wrzuc screena ze zrobionym przez ciebie zadaniem najstraszniejszy potwor na skellige. Nie wierze, ze to zrobiles to akurat wszyscy jednoglosnie mowia ze to nie dziala. Chyba ze masz jakiś wyjątkowy fart.
  • Odpowiedz
najstraszniejszy potwor na skellige

@terwer358: Skończyłem wszystkie zadania poboczne jakie znalazłem poza gwintem. Po drodze złapałem chyba wszystkie możliwe błędy. Miałem nieodnawiającą się wytrzymałość, nieskończone ładowanie w połowie zadania, skaczącego automatycznie Geralta, nieładujące się tekstury, niedziałające umiejętności, Płotkę z przodem wbitym w ziemię i tak dalej.
W tej grze to nic dziwnego. Oni w każdej łatce naprawiają jednej grupie graczy przy okazji psując innej. Jedno niedziałające zadanie to nie jest
  • Odpowiedz