Wpis z mikrobloga

@koch4m_cie: No to tym bardziej używana S3, jeśli lubisz się bawić w modowanie to romów jest zatrzęsienie. Kupiłem może ze dwa miesiące temu, śmiga nieźle. Największy problem to jakość wykonania, choć pewnie i tak będzie lepsza niż nowy telefon w tej cenie.

• Odpowiedz
@wypokowy_hazardzista: Nie mówię, że Lumie są złe (taką 925/928 chętnie bym przygarnął), przed S3 miałem Nokię, markę cenię i szanuję.
Ale op chce androida, więc polecam androida. Jeśli będzie chciała Lumię to pewnie nam o tym powie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@wypokowy_hazardzista: Przez dwa, tylko dwa miesiące mam ten telefon. Wyczuwam, że jesteś windowsiarzem i nie masz większej wiedzy o Androidach, ale po zrootowaniu i wyłączeniu gównianych usług aplikacji 3rd party/samsunga/googla przycinek nie widać nawet po długim czasie bez reflashowania. Oczywiście nie jest to tak "bezobsługowe" jak iOS/WP. Istnieją też telefony (na androidzie), które działają płynnie przez długi czas nawet bez takich sztuczek (głównie Motorole).
Żeby nie było nieporozumień: nie jestem
  • Odpowiedz
@drathvader: mam pojęcie duże - i własnie dlatego nie wybieram tego systemu :) miałem dwa flagowce (note2 i g3) i to mnie uświadomiłem chciałem kupić coś innego i kupiłem lumię, od tego czasu tylko lumie kupuję... Żeby android działał w miaręę to trzeba właśnie się namęczyć, ja wymagam tego od telefonu już na starcie a od windowsa otrzymuję nie tylko to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wypokowy_hazardzista: W takim razie zwracam honor ( ͡° ͜ʖ ͡°) Androida mam od dwóch miesięcy, przez ten czas działał płynnie, większych powodów do narzekań nie mam.
W sumie miałem niezłą zagwozdkę, gdy kupowałem telefon. Wybierałem między S3 a jakąś Lumią. Wygrała S3 właśnie ze względu na system. Stwierdziłem, że chyba lubię się męczyć i dłubać w telefonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz