@shido: Aby zrozumieć ten dowcip polecam zacząć lekturę od The C Programming Language (Second edition) - Brian W. Kernighan and Dennis M. Ritchie potem Programming: Principles and Practice Using C++ - Bjarne Stroustrup. W tym momencie, dobrze jest przeczytać Head First OOA&D od O"REILLY. Gdy ogarniesz te podstawy możesz lecieć na głębsza wodę i czytasz Thinking in Java by Bruce Eckel. Potem jeszcze powinieneś przeczytać Dive Into
@Elveen: w C też da się jak najbardziej zaprogramować polimorfizm, tylko język nie wspiera paradygmatu obiektowego jako takiego to trzeba się trochę bardziej napocić żeby to zrobić. Na studiach nie było paradygmatów programowania :P?
@Kaczus2B: Ale C nie był projektowany do programowania obiektowego, tylko imperatywnego i strukturalnego. Owszem - da się, ale jest to bardzo nieintuicyjne w porównaniu do innych języków tworzonych z myślą o obiektowości.
@InnyKtosek: ja nie umiem, a zrozumiałem i nawet poruszyły mi się kąciki ust. Tyle lat na wykopie, że trudno nie rozumieć dowcipów o programowaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Apropo's programowania to dzisiaj sobie take'owałem double targeta i przelciał mi przez firewalla, mieliśmy niezłą bekę w pracy z tego z lead designerem :DD
Komentarz usunięty przez autora
Apropo's programowania to dzisiaj sobie take'owałem double targeta i przelciał mi przez firewalla, mieliśmy niezłą bekę w pracy z tego z lead designerem :DD
@lukasz1985m: lepiej już?