Wpis z mikrobloga

@GuzGuz: Potwierdzam, bardzo przyjemnie się to oglądało ( ͡ ͜ʖ ͡) Ciekawe jest to, że Neil we wszystkich swoich filmach zatrudnił tego samego aktora w głównych rolach.
  • Odpowiedz
@Bohun_Zygmund: Sorry colego, ale to trzeba być chyba już trochę spaczonym by wszędzie odnajdywać jakieś analogię do lewaków i całej tej narracji o multikulti, czarnuchach czy innego bredzenia. Lewackie slumsy jutra? No nie sądzę, to po prostu futurystyczne RPA.

A film mi się podobał i też nie rozumiem marud, które się napięły i oczekiwały niewiadomo jakich treści. Zwykła rozrywka. Fajne zrealizowana, przerysowana. Dla mnie bardzo spoko. Trzeba tylko wyjąć kij
  • Odpowiedz
@durielek: >bo jakiś noname z wykopu tak mówi?
smiechlem z pozytecznego idioty ktory zaraz powie ze jeden anonimowy glos sie nie liczy a jak mu udowodnie ze wiecel ludzi uwaza ze to gowno to zacznie wyzywac od faszystow bo sie lacza w grupy hejterowXD

skad wiesz ze f-----m a moze solidarnosc?
  • Odpowiedz
glos sie nie liczy a jak mu udowodnie ze wiecel ludzi uwaza ze to gowno to zacznie wyzywac od faszystow bo sie lacza w grupy hejterowXD

@Bohun_Zygmund: zarówno argument "film jest do d--y bo ja tak mówię" jak i "film jest do d--y bo xxx ludzi tak mówi" jest argumentem pozbawionym jakiegokolwiek znaczenia.
  • Odpowiedz
@Bohun_Zygmund: filmu nie ogladałem, ale już gdy widzę wpis, gdzie mówisz, że to gówniany zespół pokazujesz jakim ignorantem i laikiem jesteś. Można nie lubić ich twórczości, ale niewątpliwie pod kątem artystycznym trudno wskazać dziś kapelę, która tak doskonale przeciera ścieżki w muzyce rozrywkowej jednocześnie wzbogacając ją o dość egzotyczne (post-appartheidowe?) realia. Ponadto ich teledyski, choć dość specyficzne są bezsprzecznie arcydziełem, które pięknie współgra z ich image i klimatem z którego
  • Odpowiedz
@Oskarek89: przyznam, że komiczne wyglądają Twoje pochlebstwa, gdy ktoś kilka komentarzy wcześniej zarzucił, że to film, którego targetem są sebixy. Chyba dalej psiastujesz stanowisko naczelnego sebixa wykopu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dwa dni mnie nie było...co tu się dzieje do cholery. Czo to za gównoburza ? Nawet film nie może mi się podobać bo wyjdzie na to że jestem planktonem umysłowym i powinienem mieć zakaz na oglądanie czegokolwiek :D
  • Odpowiedz