Wpis z mikrobloga

@Bialy_Mis: on nie jest czarny, tylko ciemno szary :) bałam się, że będzie za jasny, jak ten Focus, co go chciałam, ale jest idealny.
@filftp: si, XS, jest dziwnie, bo sylwetka mocno pochylona, na Treku tak nie miałam, no ale on za duży o 2 rozmiary :D
Jedyne, co mnie bawi, to fakt, że po napompowaniu słyszę echo w przedniej oponie - to normalne? Oo
I muszę się
  • Odpowiedz
@Anks: Jak Trek mocno za duży był to jest szansa, że siodełko miałaś nisko w stosunku do kierownicy, tu masz lepiej dobrany rozmiar to i pochylenie się pojawiło. Abyś nie miała wrażenia, że musisz mocno wyciągać się do manetek ;).
Echo w przedniej oponie... Brzmi groźnie i nawet nie mam pojęcia jak to może brzmieć :P. To podczas obrotu koła jest ten dźwięk? Może po prostu sprawka płaskich szprych. A
  • Odpowiedz
@filftp: z tym echem to jest takie coś, że na początku miałam wrażenie, że mam gdzieś dziurę w ramie i mi tam powietrze świszcze. możesz skojarzyć dźwięk jeszcze z tym, jak odbijasz taką gumową piłkę o ziemię - też dźwięk wydaje :)
  • Odpowiedz
@Anks: O! Wygląda całkiem jak mój triban! Tylko mój ma więcej niebieskich wstawek i nie ma takiej beznadziejnej osłony między kasetą a kołem (òóˇ)
  • Odpowiedz
@nunczaqo: Canyon daje 11-32 do większości modeli. Z przodu jest 52/36, więc też nie kompakt. Poza tym w górach się przydaje, nawet w Polsce. A rower chyba nie jest do jednego kraju przeznaczony;)
@Anks: Standard to chyba częściej 11-28.
  • Odpowiedz
@nunczaqo: OOOOOOOOO JAKI JA JESTEM HARDKOROWY ROWERZYSTA, WSZYSTKO WJEŻDŻAM Z BLATU, ALE NIE JAKIEGOŚ TAM KOMPAKTU 49, PRAWILNIAKI JEŻDŻĄ TYLKO NA 53. KORBA COMPACT? A PO CO TO KOMU? CHYBA NA WJAZD NA MOUNT EVEREST?
  • Odpowiedz