Wpis z mikrobloga

@relik39: Wiesz czym się różnimy? Gdy coś się dzieje, cokolwiek, komuś kto jest słabszy, nie może się bronić z tych czy innych powodów, gdy się go atakuje, obraża - Ty stoisz i patrzysz ja atakuje - broniąc go. Bo atakować słabszych to gorzej niż tchórzostwo, atakować silniejszych od siebie, tak jak ja to robię... Cóż, to przekracza Twoje granice pojmowania, bo jest wbrew instynktowi samozachowawczemu. Tym się właśnie różnimy. Jesteś
  • Odpowiedz
@relik39: To nie filozofia, każdy Ci to powie, z obserwacji. Taka właśnie jestem. Jak trzeba jadę po adminach w przeciwieństwie do pulpetów i innych dupowłazów. Bo mam takie zasady. Ty ich nie masz... Jesteś przeciętny...
  • Odpowiedz
@Xanthia: dobra dobra, idź już sobie poszukać ponadprzeciętnych zwolenników, najlepiej na jakimś forum scat&gore, przynajmniej bedziecie mogli porozmawiać o wspólnych zainteresowaniach :-)
  • Odpowiedz
@domofon: Nie wiem, nie byłem w zakładzie Sieradzu. W więzieniu każdy ma kiepskie życie, nie pod względem utrzymania ale psychicznie. Ciężko jest siedzieć tam, nie móc nic zrobić. Siedzisz i tyle, nie masz nic do roboty, co masz robić decyduje ktoś inny. Siada na psychikę to, że nic nie możesz zrobić sam i jesteś obywatelem drugiej kategorii. Do tego myśl, że ktoś inny może sobie wyjść na imprezę albo gdzie
  • Odpowiedz