Wpis z mikrobloga

@Trust_Me_Im_Engineer: To jest po prostu chore. Nawet nie mam słów na tych baranów z UEFA i FARE. Ostanimi czasy uwzięli się na polskich kibiców, bo dowalają kary za byle pierdołe, np. ostatnio Lech, wcześniej Legia, a teraz Śląsk. A jak Omonia w meczu z Jagiellonią pokazała oprawę o tym, że ich dziadkowie gonili Polaków aż Berlina (pic rel) to cisza, żadnej kary. Tak samo jest ze wszystkimi komunistycznymi oprawami gdzie
DebowyJacek - @TrustMeImEngineer: To jest po prostu chore. Nawet nie mam słów na tych...

źródło: comment_3riDRPyqykwaM8GJYG85MUNPzr6qdI0F.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@InspektorDupa: Oh, ale z ciebie śmieszek. W moim poście chciałem porównać 2 sytuacje, gdzie za p-----y transparent nie ma kary, a z flagę, która nie wisi od dziś nagle Uefa przywala 50k euro kary i zamknięcie stadionu. A sytuacja ze Śląskiem tylko potwierdza to co napisałem wcześniej, czyli nagonke na polskie kluby.
  • Odpowiedz
@Debowy_Jacek: na szczęście ekipa z Piły i jej flaga znane były głównie w kręgach nazioli w Polsce, pewnie dlatego nikt do tej pory nie zwrócił na nią uwagi i za nią nie karał. ale co to ma usprawiedliwiać??? debile to debile i należy za takich karać, choćby sprawa miała się rypnąć dopiero na 500 meczu.
ale lepiej się karmić teoriami spiskowymi, dodaj jeszcze, że UEFA to antypolska mafia, która chce
  • Odpowiedz