Wpis z mikrobloga

http://www.wykop.pl/wpis/13772789/rozowepaski-zwiazki-tutaj-wpisujemy-3-5-punktow-kt/

Tutaj wpisujemy 3-5 punktów, które wykluczają niebieskiegopaska z bycia kandydatem na naszego niebieskiego. Nie piszemy o wyglądzie typu "brzydki", "duży nos", ani o charakterze typu "niemiły", "nudny", "stulejarz" bo są to kwestie słabo mierzalne i mocno subiektywne. Ja zacznę, żeby wmieszać się w tłum.:

1. Robi błędy ortograficzne i nie zna prawideł języka polskiego (z byków się mogę co najwyżej pośmiać i no elo, drobne lapsusy typu "śmieliśmy się" mogę poprawiać do skutku jeśli warto)
2. Jest uzależniony (fajki ok, ale nic poza tym)
3. Jest ciamajdą (nie lubie dzieci i zawód niańki mnie nie fascynuje)
4. Nie śmieje się z moich żartów (nie dogadamy się)
5. Brak ambicji w życiu (czyt.=brak chęci rozwoju, poszerzania wiedzy etc.)
i pkt. 6 extra: tęskni za byłą ( ͡º ͜ʖ͡º)

#zwiazki
#rozowepaski
#niebieskiepaski
  • 161
@Niczyji: Generalnie chodzi o jakieś interakcje z moimi znajomymi, z rodziną. Nienawidzę speszonych facetów, którzy tylko siedzą w kąciku i słuchają innych.
@squrwol: Jakbym lubiła spędzać czas u siebie, to nie miałabym faceta.
@Slowbro: :<
@Mirabelkowa: Zdajesz sobie sprawę że pierwszy i drugi punkt się wykluczają, jak ktoś jest uczuciowym facetem który ponad wszystko pragnie w życiu miłości i do niej ze wszystkich sił dąży to nie może być jednocześnie ruchaczem.
@ninakraviz:
1. Chce dzieci
2. Jest obsraną parówą
3. Owija w bawełnę
4. Jest wegetarianinem
5. Wali gruchę co dzień rano
Punkt eks'tra 6. Powtórz 'Walę gruchę codzień rano.
@Mirabelkowa: >Wyrwiszmat, bawidamek. Mial wiele dziewczyn, lubi flirtowac, rzucac dwuznacznymi tekstami do licznegi grona kolezanek itp itd.

rozumiem ze sama nie rzucasz dwuznacznymi tekstami do kolegow/nie zdarza ci się w ten sposób żartować???
skoro tego wymagasz to sama powinnaś się też do tego stosowac, pytam bo często babeczki o tym zapominaja;)
I właśnie dlatego #!$%@? mamy na związki, śluby, dzieci i kredyty mieszkaniowe, auta na raty i inne gunwo którego sobie życzycie w zamian za zdjęcie majtek i fochy.

@saldatoreafilo: zawsze koledzy mogą Ci ściągać majtki, a i piwa się napijecie ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ja też mówię stop drobnym lapsusom. Dzisiaj drobny lapsus, jutro "tak że" pisane łącznie.

@Dutch: widzę co sugerujesz kolego! Ale to nie