Aktywne Wpisy
mickpl +478
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Roneys +174
Nienawidzisz tej marki / popsuła ci dużo krwi = Plusujesz / zostawiasz komentarz
#pcmasterrace #laptopy #drukarki #popularnaopinia #niepopularnaopinia i generalnie #elektronika i #elektronikauzytkowa
#pcmasterrace #laptopy #drukarki #popularnaopinia #niepopularnaopinia i generalnie #elektronika i #elektronikauzytkowa
Tutaj wpisujemy 3-5 punktów, które wykluczają niebieskiegopaska z bycia kandydatem na naszego niebieskiego. Nie piszemy o wyglądzie typu "brzydki", "duży nos", ani o charakterze typu "niemiły", "nudny", "stulejarz" bo są to kwestie słabo mierzalne i mocno subiektywne. Ja zacznę, żeby wmieszać się w tłum.:
1. Robi błędy ortograficzne i nie zna prawideł języka polskiego (z byków się mogę co najwyżej pośmiać i no elo, drobne lapsusy typu "śmieliśmy się" mogę poprawiać do skutku jeśli warto)
2. Jest uzależniony (fajki ok, ale nic poza tym)
3. Jest ciamajdą (nie lubie dzieci i zawód niańki mnie nie fascynuje)
4. Nie śmieje się z moich żartów (nie dogadamy się)
5. Brak ambicji w życiu (czyt.=brak chęci rozwoju, poszerzania wiedzy etc.)
i pkt. 6 extra: tęskni za byłą ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zwiazki
#rozowepaski
#niebieskiepaski
1. domyśl się
Komentarz usunięty przez autora
2. Niepoprawnie mówi/pisze.
3. Nie dba o higienę.
4. Nie mamy o czym rozmawiać.
5. Jest nieśmiały.
@ninakraviz:
@ninakraviz: A jak masz suche poczucie humoru? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Słucha Gangu Albanii
Kibicuje Chelsea
Ogląda pranksterów
@ninakraviz: To jest dla Ciebie drobne? :O
@ninakraviz: Lubisz śmierdzących cały czas, ale pijanych czasami już nie?
@currywurst: o oczywistościach nie chciałam pisac ;)
@alma_: to jest straszne, ale bardzo powszechne + pare lat temu sama potrafiłam tak dowalić, więc nie chcę być hipokrytką
@michalo94: sama palę, więc nie czuję. BYcie czasami pijanym nie równa się uzależnieniu.
@ninakraviz: masz rozsądniejsze wymagania od większości ludzie z wątku, do którego linkujesz, więc gównoburzy pewnie nie będzie :<
@t3m4: CO
@alma_: ?
http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/zgasic-czy-wylaczyc-swiatlo;9344.html