Aktywne Wpisy
ali_baba +335
DonGebels +61
Ktoś wie jak dokładnie działają ci #frajerzyzmlm ?
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Mają swoją platformę do inwestowania? Czy to obojętnie jaka platforma, a oni po wykupieniu jakiegoś pakietu wysyłają co kupować? Grają tylko na wzrosty, czy na spadki też? Giełda, czy tylko krypto? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi...
#kryptowaluty #gielda
Tutaj wpisujemy 3-5 punktów, które wykluczają niebieskiegopaska z bycia kandydatem na naszego niebieskiego. Nie piszemy o wyglądzie typu "brzydki", "duży nos", ani o charakterze typu "niemiły", "nudny", "stulejarz" bo są to kwestie słabo mierzalne i mocno subiektywne. Ja zacznę, żeby wmieszać się w tłum.:
1. Robi błędy ortograficzne i nie zna prawideł języka polskiego (z byków się mogę co najwyżej pośmiać i no elo, drobne lapsusy typu "śmieliśmy się" mogę poprawiać do skutku jeśli warto)
2. Jest uzależniony (fajki ok, ale nic poza tym)
3. Jest ciamajdą (nie lubie dzieci i zawód niańki mnie nie fascynuje)
4. Nie śmieje się z moich żartów (nie dogadamy się)
5. Brak ambicji w życiu (czyt.=brak chęci rozwoju, poszerzania wiedzy etc.)
i pkt. 6 extra: tęskni za byłą ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zwiazki
#rozowepaski
#niebieskiepaski
@Choir: Kiedyś mi ktoś dowalił internetowym słownikiem z poprawną formą "tam pisze", więc przepraszam, ale nie ufam takim rzeczom. Jestem wierna poprawnej polszczyźnie w 100 procentach i światło się włącza i wyłącza. ;-)
@ninakraviz: a co jest złego w "śmieliśmy się" ? Czyżby poprawnie było "śmialiśmy się"?
dawać teraz 3-5 punktów o kobietach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja się poddałam. Niech sobie nadal myślą, że nie powinni wracać do byłych :/
Komentarz usunięty przez autora
@alma_:
DOBRA WIDZĘ POLONISTKA TAKIEJ NIE SZUKAM
@spere: Ja Ciebie też nie szukam, bo Cię wcale nie zgubiłam. ;-)
@Saute: Tak jak "oglądnąć"? ;p
@alma_: A jak ma ogromny dom i własne piętro czy coś takiego? Ja wiem że teraz moda na to że facet to #!$%@? bo mieszka z rodzicami i nie ważne jak jest, ale jest przecież ogrom wyjątków.
@Saute: ( ͡° ʖ̯ ͡°)